Na Invexu prodavaj nějací asiati neonové stětla do casu á 300kč, měli tam rudou, zelenou, modrou nebo všechny tři barvy najednou. Je to dlouhý cca 25 cm trubice cca 15 cm.
Na Invexu prodavaj nějací asiati neonové stětla do casu á 300kč, měli tam rudou, zelenou, modrou nebo všechny tři barvy najednou. Je to dlouhý cca 25 cm trubice cca 15 cm.
Bolo to v pavilone C, jedna z firiem sa volala Akasa - mam od nich doma prospekt![]()
Laptop Home: Asus G73JH (Intel Core i7-720M, 8GB RAM, 2x500GB@7200rpm), 17.3" Glossy FullHD powered by ATI Mobility Radeon HD 5870 1GB • AKG K-66 • Logitech MX518 •
Laptop Mobile: Sony VGN-P11Z (Intel Atom Z520, 2GB RAM, 60GB HDD), 8.9" Glossy 1600x768 • built-in 3G UMTS/HDSPA/EDGE/GPRS • hmotnost: 638g •
To Quillin:
Tak to já taky.
Squele jsem si s tou paní povykládal,
ona anglicky a já česky. Na něčem jsme se
domluvili, ale já fakt nevím na čem![]()
jen jestli nekecas to je jedna katoda sem druha zase tam a nejednou mas na krku kriminalPůvodně odeslal Dudu
![]()
No ja bych řekl, že to bzlo v pavilonu B a po včerejšku snad jediny který jim tam zbyli jsou červený.
... vlastně bylo? nějaký neony, nebo výbojky se studenou katodou?? esli to byly jen výbojky, tak ty jdou pořídit levnějch i jinde...![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)