Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
Já jsem viděl testy
To jsem jako nepochopil? Co to s tim ma spolecneho? Pise se nekde snad, ze tyhle ovladace maji prinaset zvyseni vykonu v Lost Planet?

Ještě včera jsi zmiňoval, jak je super, že s LostPlanet nVidia vydala nové drivery. Tak nevím. Když se mluví o výkonu a nových hrách, tak obhajuješ bety, když se mluví o problémech a chybách, tak to omlouváš tím, že jde o bety. To jako mají uživatelé pro každou hru instalovat jinou verzi driverů?
nVidie vydala nove drivery pro Lost Planet, protoze s predchozi verzi driveru, tedy cokoliv starsi nez 160.00, hra zamrzala nebo padala. V novych hrach jsem zadne problemy nezaznamenal, ty snad ano? Ah, ja zapomnel, ty posuzujes drivery podle problemu lidi na foru...

Jsou to všechno chyby přítomné v 162.18. Některé přinesla až 162.18, některé se bez opravení tahnou už z minulých verzí. Myslím, že uživateli je jedno, kdy přesně se objevily. Problém je spíš, že k těm starým přibývají ještě nové...
Ano jsou, ale ty jsi to napsal tak, ze je prinasi verze 162.18 => zminka o nejzabugovanejsim driveru v historii....coz samozrejme pravda neni.
Spousta bugu ve starsich hrach zustava neopravena a taky jsou o nich zminky v release notes.