Asahi: spravne to chapem, ze je PASIVNE chladena?
ono potom sa nieje ani moc comu divit...
skus jeden z tych vetrakov co ti robia prievan v bedni placnut priamo na chladic.
ked to pojde dole, je to jasne...
Asahi: spravne to chapem, ze je PASIVNE chladena?
ono potom sa nieje ani moc comu divit...
skus jeden z tych vetrakov co ti robia prievan v bedni placnut priamo na chladic.
ked to pojde dole, je to jasne...
MSI K8N Neo FSR, Sempron 2800+, 2x 512MB DDR, 7600GS, SB Live, 80 GB Maxtor, WD3200AAKS, LG GSA-H12L, Acer 1951Cs, G25, Genius SP-HF 2000X, N95
No ja uz chci jen penize, zitra na ne uderim. Tohle uz je ctvrta problemova karta, kterou mi dali za posledni dva mesice, uz mi z toho hrabe. Pripadam si jak jejich hw tester. Takze pokud to pujde, seberu penize a koupim kdekoliv jinde.
Jonnz: presne tak, od vyrobce ma pasivni chlazeni, sileny.
Kazdopadne diky za odpovedi.
Ked uz nic nepomoze, prehod cez nu hrubu handru, nech scipne! Vadnu ti zobrat musia.
Sami vedia, ze sa prehrieva, screeny, co videli si odloz ako dokaz.
Trochu hardcore postup, ale ked ju chces za kazdu cenu vyreklamovat.
Bud umre uplne, alebo zacne trvalo hadzat artefakty a to ti uz nevykecaju.
podpis............................................ ............ načo?
Passive chlazení tyto teploty má. Není to nic neobvyklého, že jdou okolo 100°C, sundej to a kup nové chlazení a budeš si chrochtat.![]()
Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1
Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1
Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1
podpis............................................ ............ načo?
Obavam se, ze teplota jako duvod k reklamaci uznatelna neni. Pokud to funguje. Pokud ti to omezuje vykon, pak uz je to o necem jinem. Ovsem druha vec je, jakou vyrobce udava provozni teplotu okoli. Vetsinou se udava 40. To ze je vedro je tvuj problem, kup si klimu.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Takze reklamace uznana byla. Psal sem i na nvidii a tam mi potvrdili, ze tyto teploty jsou duvodem k vymene/reklamaci zbozi. Na tento argument mi vratili penize. Snad to pomuze i dalsim, kteri maji tyto problemy...
Diky vsem za nazory.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)