Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Vysoka teplota graficke karty - duvod reklamace neuznan

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vysoka teplota graficke karty - duvod reklamace neuznan

Měl jsem tu samou jen od Asus. Teploty mi nikdy nešli pres 80°C. Jinak prahová teploty u nVidia je 130°C, pak ovladače omezí výkon grafické karty, aby nedošlo ke zničení. Teoreticky by mohla makat do 130°C, jen nevím jak by dopadla na životnosti. Chce to lepší průvan ve skříni.
    Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1

Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1

No jasne, ale prece se nebudu pokazdy "trast" kdy prestoupim prahovou hodnotu a podtaktuje se mi jadro? (coz se mi uz taky stalo, na rekl. oddeleni jsem jim poslal screenshot) Pruvan v komplu je hodne velkej, vsechny ostatni soucasti jsou v pohode, disk 35, procesor 30 atd. Krom tech 2 vetraku je tam jeste 12cm vetrak na zdroji a asi 9cm vetrak na procaku. Tech 80C co mas ty, ja mel ve 2D

80°C jsem měl, už jí nemám, ale je fakt, že to je nesmysl, aby jsi musel pořád myslet na teploty grafické karty. Co zkusit sundat chlazení a koupit nové, lepší.
    Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1

Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání