Mám P5n-E SLI a jsem s ní hodně spokojenej. Koupil jsem jí hlavně proto že podle recenzí má mít narozdíl od jinejch NF650I dobrej OC a hlavně jsou tam 2x pata řadiče, což je pro mě dost klíčový, protože mám jeden pata disk, 2 pata mechaniky a jeden sata disk. Jinak co se týče OC možností a nastavení v biosu je to super. Mam core 2 duo E 4300 a mam ho tam přetočený na 3,3ghz. Paměti mam 2x DDR2 533mhz CL4 a 2x DDR666 CL5 od elpidy v dualu a jedu je na default voltáži na 775mhz synchroní režim a ještě jsem dal agresivnější časování. (CL jsem dal 4 a ty ostatní jsem stáhnul). Naprostej strop mýho CPU co jsem dal primestable bylo 3,57ghz, ale to bylo při 1,6v a nešlo to uchladit se snesitelnym hlukem.
Slabé stránky desky vidím jen 2.
1. Přehřívání chipsetu. Používám Thermaltake tower chladič, taková ta velká měděná krychle větráky z obou stran, dobrej, ale neofukuje spodek a okolí patice. Už i na defaultu byl ten chladiř na chipsetu do minuty tak horkej že jsem se o něj spálil. Takže jsem tam na něj umístil extra větrák a stejně to strašně peče. Ten chipset peče víc jak ten conroe když by byl bez OC.
2. Vdrop. Deska nemá zrovna špičkovej regulátor voltáže. V biosu mam nastaveno 1,4v, ale do CPU jde podle nálady mezi 1,45 - 1,48v v idle a když zatížím naplno obě jádra tak to padne až k 1,38v.
Ale celkově velká spokojenost, mam to už pár měsíců a ještě se nestalo, aby ten systém spadnul nebo byl jakejkoliv problém, takže spokojenost.