Výsledky 1 až 25 z 77

Téma: Koupě PC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Koupě PC

To petr t: podle mě mu to nikdo normální po této diskuzi nepostaví neb by se ho už nezbavil a ani horentní marže by nezaplatila dodatečný "vopruzservis" alias něco s tím udělejte je to herrgott od vás...to znám hodně dobře...a ze srágorek už nestavím nikomu nic...

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    337

Citace Původně odeslal Rache Zobrazit příspěvek
    To petr t: podle mě mu to nikdo normální po této diskuzi nepostaví neb by se ho už nezbavil a ani horentní marže by nezaplatila dodatečný "vopruzservis" alias něco s tím udělejte je to herrgott od vás...to znám hodně dobře...a ze srágorek už nestavím nikomu nic...
    Pred hodne rokama (8-10) jsem takoveho "kamarada" mel ... ze znamosti (moje mati - jeho mati) jsem mu taky neco udelal. Neco malo jsem vydelal a z pocatku jsem se ho taky nemohl zbavit. Casem se do toho ale dostal a po par nezdarenych HW vymenach, ktere jsem kontroloval proc mu to nejede (jeste ted mi beha mraz po zadech), tomu rozumi dostatecne, aby si vse vyresil. Jenze on tehdy DAL na moji radu a myslim, ze toho nelitoval.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Pred hodne rokama (8-10) jsem takoveho "kamarada" mel ... ze znamosti (moje mati - jeho mati) jsem mu taky neco udelal. Neco malo jsem vydelal a z pocatku jsem se ho taky nemohl zbavit. Casem se do toho ale dostal a po par nezdarenych HW vymenach, ktere jsem kontroloval proc mu to nejede (jeste ted mi beha mraz po zadech), tomu rozumi dostatecne, aby si vse vyresil. Jenze on tehdy DAL na moji radu a myslim, ze toho nelitoval.
    Takže tvoje rada je nechat si to od někoho složit?

Nase rada zni - zbav se bremen na tomto zkazenem svete a odjed daleko od civilizace ...
    Loading signature [ FAILED ]

Citace Původně odeslal admix Zobrazit příspěvek
    Nase rada zni - zbav se bremen na tomto zkazenem svete a odjed daleko od civilizace ...
    moje rada zní běžte už někam ! NEchám si to složit od bratra.

Citace Původně odeslal Smaky Zobrazit příspěvek
    moje rada zní běžte už někam ! NEchám si to složit od bratra.
    Sem napíšete parkrát a ještě blbosti a stěžujte si omg

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání