Tak potreti - kazdej pocitac DXT, se kterym jsem se setkal, to byla tragedie na vlastni zpusob. Nicmene vidim, ze pro tebe je jedina zkusenost tvoje zkusenost, takze si ten komp z DXT kup![]()
Tak potreti - kazdej pocitac DXT, se kterym jsem se setkal, to byla tragedie na vlastni zpusob. Nicmene vidim, ze pro tebe je jedina zkusenost tvoje zkusenost, takze si ten komp z DXT kup![]()
Loading signature [ FAILED ]
ja mám z celej tejto diskusie pocit, že hľadáš dobrú dušu, čo by ti na ten počítač DTX odkývala, že je to super kauf a všetky negatívne názory úspešne prehliadaš.
Neexistuje software, ktorý by ti po nejakom teste napísal "tento hardware je dobrý a ani po pol roku sa nerozsype ani nezhorí" (existujú síce testy napr. na otestovanie pamätí alebo stability procesora po OC, ale o to ti predpokladám nejde)
Od toho predajcovia poskytujú záruku a tá samozrejme niečo stojí. Ak chceš nakúpiť u seriózneho predajcu, ktorý je známy dobrým prístupom k reklamáciám, zrejmä priplatíš. Ak chceš záruku bez kompromisu (napr. oprava do 24h), priplatíš hodne.
Dookola sa pýtaš na skúsenosti s DTX. Pritom v threade vidím niekoľko odkazov na skúsenosti (negatívne) ktoré si zrejmä nečítal. Tak k čomu ťa tu všetci odhovárajú?
Možno by sa zišlo začať používať šedú kôru mozgovú![]()
intel C2D6320@3395MHz (485x7), TTSonicTower+CollaboratoryLiquidPro, Abit IP35PRO, Sapphire 3850, 2x2GB A-Data EE, WD5000AAKS + Spinpoint 160GB + OCZ Core2, Nec, Corsair 520W, zabalene v 3R NeonLigt Black. Logitech Dualooptical, MX510, Hyundai Q790 + 24" Dell 2407WFP
PrsonlDidžitlEjsistnt Compaq iPaq 3870, komjunikejtor glofiish X500+
Ne , nehledám . Vím že to bude mít něco špatného když je to jen za 5500,- . Ještě sem od DXT nic nekupoval . Nemůže tu někdo prostě napsat negativní a positivní vlastnosti toho PCA jak říkám chci dělat testy ram , cpu a podobně pro to že chci otevřít bednu (ztráta záruky) a vkládat komponenty... A nechtěl bych aby se to nějak po 3 měsících rozsekalo ... Ale když to nemá ani CDmechaniku tak to otevřít budu muset... (když si ho koupím) NEchci to posílat do servisu ať nestratím záruku . ( stráta času a peněz)
Ty se mi snad zdas. NEKDO (a dost) lidi uz psalo svoje zkusenosti s DXT. Odkaz na to jsem ti psal na predchozi strance. Najdi si to znova. NIKDO ti nebude vykopirovavat xx strankove thready.
Testy RAM, CPU (lol) a podobne jsou k nicemu. Akorat ze sebe udelas v obchode debila. Mimochodem, co kdyby jsi udelal testy, vse bylo OK a pak pri prevozu se neco stalo a doma ti to PC nepojede. Stat se to muze. Co budes delat ?
kdyby ti nekdo znamej skladal to PC z komponent, tak ti tam uz da tu tvoji starou CDROM z puvodniho PC. Nebudes mit potrebu pak do toho lozit. A hlavne. kdyz ti to kamarad slozi ze soucastek, tak tam zadna pecet nebude = zadna ztrata zaruky.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)