Výsledky hlasování: Jaký je dle Vašeho názoru nejvhodnější název pro zakládání týmů za naše fórum?

Hlasující
67. Nemůžete hlasovat
  • OCGURU

3 4,48%
  • OCGuru.cz

13 19,40%
  • www.OCGuru.cz

5 7,46%
  • 4um.OCGuru.cz

13 19,40%
  • OC.CZ

2 2,99%
  • overclocking.cz

31 46,27%
Výsledky 1 až 25 z 129

Téma: Projekty pod BOINC

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Projekty pod BOINC

Citace Původně odeslal zivan Zobrazit příspěvek
    Ja az doted netusil, ze existuji 2 "narodni" tymy.
    Než jsem se zapojil do boinc projektů (přešel jsem z UD), tak jsem při sbírání info o samotném boincu na tento problém narazil a dost mě překvapil. Žádným způsobem nejsem zaangažovaný do rozporu těch dvou stran a sám jsem si vybral tým, který mi byl více sympatický. Pro objasnění si dovolím citovat z úvodní stránky boinc.cz:
    Citace Původně odeslal boinc.cz
    Vzhledem k dlouhodobým neshodám mezi zakladateli týmu CNT a neúspěchu při vyjednávání pomocí dalších členů a rady došlo k rozdělení týmu. Tým CNT je nyní umístěn na nově založené doméně www.czechnationalteam.cz. Členové, kteří nesouhlasí s forestovým exkluzivním vedením a vlastnictvím týmu CNT, založili nový tým boinc.cz, který pokračuje na doméně www.boinc.cz, včetně původně společného diskuzního fora, kde lze také nalézt více informací o těchto událostech.
    (...
    )
    Tým Boinc.cz
    Náš tým vznikl s cílem propagovat BOINC v České republice. Angažujeme se ve většině projektů, které pod BOINCem běží. Pokud se k nám chcete připojit, budeme jen rádi. Stačí Vám běžný počítač, který alespoň občas připojený k internetu. Vodítkem jak se zapojit do některého projektu je tento návod. Mnoho užitečných informací a případnou pomoc najdete na diskuzním fóru nebo v české wikipedii o boincu, kterou tvoří sami úživatelé. admin dejvidek & Honza
    Samozřejmě je týmů v ČR mnohem více, ale tyto dva jsou největší, nejaktivnější a v kontaktu např. s boinc.sk a členové jsou aktivní na zahraničních fórech jednotlivých projektů, proto jsem použil slovo "národní". Navíc vznikly rozštěpením jednoho společného "opravdu národního" týmu... Jak se pak dá soupeřit s jinými národními týmy, kteří drží při sobě, že?

PS: Pro zadostiučinění objektivitě ještě doplním tento článek, který má mapovat historii boinc v ČR. Bohužel se jedná o trochu tendenční literaturu (jinak to ani u obou týmů nejde) a k článku se na obou fórech velmi diskutovalo... Za povšimnutí stojí fakt, že na CNT je tento článek na úvodní stránce, zatímco na boinc.cz se tato historie pitvá až na fóru. Myslím, že kromě pár zaangažovaných lidí tuto historii nepřísluší nikomu komentovat. Ale ať si každý udělá svůj názor...
    Naposledy upravil Brogg; 17.07.2007 v 11:45.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. [Delphi] Jak zakazat Ctrl+Esc, Ctrl+Alt+Del pod Win XP ?
    Založil Helium v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.08.2006, 23:26
  2. steam pod wine nebo winex DONE, bittorent DONE, dc++
    Založil bufobufo v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 25.07.2004, 21:16
  3. soft na posilani Magic Packet pro WOL pod XP
    Založil ms v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.06.2003, 21:44

Pravidla přispívání