Ja mam v C# napsanou pomerne velkou klientskou aplikaci na SQL 2005 jako tlustyho klienta. Použil jsem knihovny od infragistics NET advantage. Maximalní spokojenost. Graficky ani uživatelským komfortem se to nedá srovnat s ničím co jsem viděl. Dokonce už mám od ledna implementován i ribbon objekt z Office 2007. Na ikony-grafiku používám AWIcons pro.

Dále v tom mám napsaný enteprise ETL nástroj na transformaci binárních, ASN, apod. originálních souborů do ascii tvaru importovatelného SQL serverem.
Taktéž maximální spokojenost. Není to až tak o jazyku. Ale tom kdo to jak píše. Ať si kdo chce o M$ říká co chce, C# VS2005 je pro mě osobně výborný nástroj.

Přecházel jsem z VB6 a vbscriptu (Access) ... moc se mi nechtělo. Ale jsem spokojen. Bylo to fakt hodně práce všechno předelat. Možnosti jazyka a hlavně vývojové prostředí je přesně to co potřebuju abych s minimálními náklady udělal "velkou muziku".

Jinak vše běhá na clusterech v enterprise prostředí na ia64. Žadný rekompilace speciálně pro 64bit. Jen vezmu exe šoupnu ho kam chci a po prvním spuštění běhá jak víno. No kdo nezažil.....

Když jsem nedávno viděl visuální úroveň srovnatelné klientské aplikace napsané v Oracle forms ... musel jsem se držet ... abych .... radsi no comment.

Ale jsou to roky prace a ne jen moji ale par lidi, kteri umeli c++ a pomahali mi mi vytvaret cely ten konglomerat. Vetsina z nich uz by se na normalni praci na c++ taky nevratila. Snad na nejake specilitky viz vyse. Vsichni jedou už delsi dobu v c#. Ze zacatku to bylo fakt težke, ale po nějakém čase se to zlomí a už to jde v pohodě.

Takže bych se toho c# až tak nebál.

Sebekriticky musím ale přiznat, že nemám základ C ze školy a javu neznám vůbec, takže muj pohled je jistě subjektivní. Nicméně to co jsem potřeboval na reálný projekt mi to umožnilo, takže nemohu jinak než chválit.

Citace Původně odeslal Anduril Zobrazit příspěvek
Zajimalo by me, co konkretne je na .NET ten "des a hruza" ?