Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
hehe, Lian Li "rulez" ... ale k veci >
- spodna cast kde mas disky a zdroj je prudenim a teplotne oddelena od zvysku skrine, takze netusim preco riesis nejaku dieru, stacilo by to proste otocit zdroj aby to tahal "zvnutra" a nie od bocnice a aj keby to neslo je to vlastne jedno, pretoze vzduch tlacis dovnutra spredu cez disky
- idle teplota karty je hodne zavisla od toho kolko sa nej toci vetrak, je ticha == je horuca
- vzduch by si mal v hornom priestore iba tlacit von, rozhodne nie nasavat, otocenie procesoroveho chladica by nemalo byt nejak zvlast dolezite, ale asi by som tlacil zospodu hore.
- ta vec s 12cm fanom co ti akoze chladi grafiku asi nie je nejak bozsky dobre urobena, ale tym vylamanim si tomu vobec nepomohol
No ono se ti to hezky říká, ale ten zdroj nejde posadit tak, aby to tahal lépe než nyní. Buď to bude tahat od 1.5cm bočnice na levé straně, nebo 1.5cm na pravé straně. Kdybych si nechal udělat díru, tak umožním zdroji, aby si tahal čerstvý vzduch a zároveň ho hned vyfukoval, takže by byl s teplem na tom lépe. A přes disky toho dál moc neprojde. Vedle disků je další koš, kde sice nyní nemám disk, ale brzo přibude, takže vzduch ke zdroji bude ještě víc utemněnej,

8800GTX. tichá == horucá, jj to jsem měl i v Auroře, ale soudě podle omaku je to nyní mnohem horší a určitě jsem neměl v idle dobrých 85C

Ten FAN, kde jsem odštípnul plast směrem k výfuku, tak docela pomohl. Přes teploty to nepoznám, ale přes mřížku v zadní case je cítit větší průvan, než když to hnal přes 1cm průrvu.

Každopádně horní FAN hodím na odsávání. Díky