settings -> configure krusader -> archives
tam to nemas??
settings -> configure krusader -> archives
tam to nemas??
nic....
Právě že ne, tam mám všechny typy archivů uvedené se správnou cestou a poznámku "Krusader průhledně pracuje s následujícími typy archivů", ale když klepnu na rar, tak se mi otevře dialog Otevřít pomocí a když klepnu na zip, tak se mi otevře Xarchiver... Už nevím, prohledávat všechny konfiguráky KDE, na to nemám dost sil...
Honza
Am386 DX 40
A neni nahodou ten rar vytvorenej winrarem nejaky verze, kterou tvuj unrar nezna ? Totiz aplikace v Linuxu se pokud vim neorientujou narozdil od tech widlowsich podle pripony, ale predevsim podle hlavicky.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Mám ten stejný problém. Tou hlavičkou to nebude protože Ark mi ten archív normálně rozbalí. Prostě ťuknu na .rar archív a místo toho aby se mi otevřel do okna (jako totalcmd) tak mi to otevře Ark a můžu si to rozbalit z něj
The Cake is a SPY!
Kolega níže má pravdu, unrar mi to v konzoli krásně otevře, takže v tom by problém být neměl. Navíc (a to mě neskutečně SERE, pardon), mi to už před nějakým časem fungovalo, s rarem, zipem a atd a teď už funguje jenom ten GZ. Prostě jsem tam něco podělal. Na Ábíčku někdo popsal nějaké řešení, ale mně to stejně nefunguje. Ta pitomá asociace...
http://www.abclinuxu.cz/forum/show/188088
Honza
Am386 DX 40
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)