Počítač musím vypínat na 2x po prvním vypnutí zmizí jenom čast ikon a po druhém se normálně vypne prosím poraďte mi někdo cím by to mohlo byt nebo která DLL knihovna vypíná systém díky
Počítač musím vypínat na 2x po prvním vypnutí zmizí jenom čast ikon a po druhém se normálně vypne prosím poraďte mi někdo cím by to mohlo byt nebo která DLL knihovna vypíná systém díky
Možná ti beží něco v pozadí, čemu déle trvá vypnutí. Podívej se co ti vše běží před vypnutím. Je to jen doměnka.![]()
Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1
Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1
já podobný problém vyřešil úpravou registrů podle návodu zde (část o urychlení vypnutí)
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1590
je tam jak timeout na vypnutí tak vypnutí pokud aplikace neodpovídá (vypnutí pak nekompromisně killuje všechny procesy)
To možná vyřeší tento problém, ale asi by mě hodně vrtalo proč se tak dělo, jak popisuje autor. Vyloučil bych HW chybu novou instalací systému, to je podle mě závažná chyba a mělo by se konat. Může to být i nedej bůh HW, ale snad ne.![]()
Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1
Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1
Nějaký program běžící na pozadí to blokuje, je to docela běžné. Koukni se do procesů a před vypnutím jeden uživatelský!!! (ne systémový) proces sestřel a uvidíš, zda se to projeví. Takhle to vypnutí udělej několikrát pokaždé s jiným procesem. Známému takto blbne organizér Budík a pak ještě jeden prográmek (už ani nevím, co dělá).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
díky rady pomohli problem je vyřešeny dělal to skype PM.exe![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)