Výsledky 1 až 25 z 30

Téma: Napajeni karty - pomoc!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Standardní Re: Napajeni karty - pomoc!

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Sice uz jsem od puvodniho tematu uplne OT, ale snad to nebude vadit...
    Koupil jsem teda zdroj - ten Seasonic. Kupodivu asi v tom Chillu BYL _nejakej_ problem, protoze komp se zapne okamzite a ne az po 15 vterinach cekani po zmacknuti vypinace. NICMENE se to cely zapne, zacne bootovat, ale po par vterinach se zastavi vetrak na cpu i grafice a nic se nedeje. Monitor porad cernej.
    Ciste teoreticky mohla nastat situace, ze pri prvnich pokusech s Chill zdrojem se ten rozhodl, ze na to nestaci a zkolaboval. Pri tom kolabovani poslal vetsi mnozstvi proudu do grafiky/desky a poskodil je.
    Nebo je od zacatku nefunkcni grafika.
    Ted asi nezbyva vyzkouset jednotlive soucastky ne jinem kompu.

Grafika je imho v pohode. Dvakrat to dneska odpo nabotovalo, byl jsem v biosu a chvili v instalatoru Windowsu.

Koukal jsem na ty diagnosticky LEDky a ted se to s pipnutim zasekne na ty posledni - coz podle manualu znamena "VGA detected". Jenze pak uz nic.
    Zkousel jsem oba PCIe sloty a to samy. Tak nevim.

Nevím, jaké máš diagnostické LEDky, ale moc se na ně nespoléhej. Mně kdysi diagnostikovaly LEDky na motherboardu vadnou grafiku a bylo to něco zcela jiného. Zkus odpojit vše nepotřebné (disky a mechaniky i od napájení) a nechat jen motherboard s bootovacím diskem a pamětí (případně s jedním modulem, máš-li jich více).
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

To jsem udelal. Nemam pripojeny nic, jen ram, procik a grafiku. At narvu cokoli do pci nebo pcie slotu, nic.
    To jedno pipnuti taky nevim co znamena.

Jeste bych potreboval zkusit jiny pameti, i kdyz se domnivam, ze ADATA 566 jsou dostatecne dobry i pro tuhle desku.

Paměti máš slušné, ale to neznamená, že jsou v pořádku. Na kondenzátory na základce ses díval? Ono to nemusí být zdrojem či grafárnou, ale klidně i motherboardem.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

No nekompatibilita desky s pametma je fakt uz posledni moznej problem. Pokud to ani to nevyresi, vsechno to vyhodim a koupim si neco fungl novyho... Uz me to fakt nebavi.
    Mesic shanim komponenty, pak mesic reklamuju desku, pak koupim novou desku a PORAD NIC. Uz si pripadam jak idiot.

Skoda, ze nemam moznost pres vikend neco testovat a ze jsem si v praci zapomnel pujcit nejakej ddr1 modul.

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    293

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    ...
    a nemas nejakou pci grafiku priruce? dyztak to vyzkousej i s ni
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání