Výsledky 1 až 25 z 30

Téma: Napajeni karty - pomoc!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Standardní Re: Napajeni karty - pomoc!

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Ma toho hodne ale PCIe holt tehdy asi jeste nebylo Je to nejakej Chill... Pise se CP400-P rev2.
    Hmm - ten se zrovna predevcirem ke me dostal. Kamosovi nesel nastartovat komp, protože tenhle zdroj mu daval na 5VSB 2,8V.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Hmm - ten se zrovna predevcirem ke me dostal. Kamosovi nesel nastartovat komp, protože tenhle zdroj mu daval na 5VSB 2,8V.
    To je divny, ja ho tehda koupil za nemaly prachy jako spicku - a musim objektivne rict, ze jsem s nim doted byl maximalne spokojen. Treba mel jen spatnej kus?
    Kazdopadne jsem to vyresil redukci...

Btw. Prijde mi nova Chieftec bedna s 400W zdrojem - nechali byste si ten Chill nebo pouzivali ten novej? Jde mi primarne o ticho a tenhle celkem tichej je...
    Alternativne uvitam par tipu na kvalitni znacky.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    323

Ja bych si tenhle teda nenechal, pokud vim, tak Chill zrovna nevynika spolehlivosti..
    Vykonove bude imho ten Chieftec lepsi, ale pokud ti jde o ticho, sel bych do Seasonicu S12 430W nebo Nexusu 8040.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Hm, muzu jen rict, ze jsem za cca tri roky nemel nejmensi problem. Ale na druhou stranu nemam nejmensi tuseni, jak se posuzuje spolehlivost zdroje... Koupil jsem to na doporuceni podle snad dokonce i nejakyh recenze nebo clanku. A jaksi mi prislo, ze zdroj za 1500+, kdyz normalni stoji cca 500 (tehdy), bude logicky dobrej

Věk
    44
    Vliv
    272

Hm, muzu jen rict, ze jsem za cca tri roky nemel nejmensi problem. Ale na druhou stranu nemam nejmensi tuseni, jak se posuzuje spolehlivost zdroje... Koupil jsem to na doporuceni podle snad dokonce i nejakyh recenze nebo clanku. A jaksi mi prislo, ze zdroj za 1500+, kdyz normalni stoji cca 500 (tehdy), bude logicky dobrej
    Samozrejme netvrdim, ze musi odejit kazdy chill. Je to chyba kusu, ale jen abys vedel, kdyby se zacaly objevovat problemy se zapinanim kompu kde hledat pricinu.
    Jinak si myslim, ze chieftec bude kvalitnejsi, ale hlucnejsi.

Hm, problemy se zapinanim kompu - muze byt treba naprosty nenabootovani a vytrvaly pipani desky?

Věk
    44
    Vliv
    272

Hm, problemy se zapinanim kompu - muze byt treba naprosty nenabootovani a vytrvaly pipani desky?
    Tohle se konkretne projevovalo tak, ze komp vubec nereagoval na stisknuti tlacitka a ani na WOL. Nejdriv se to stavalo obcas a postupne se zvysovala frekvence.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání