Mel jsi zkusit jeste fixboot. CHDSK uz znicilo hodne disku... A kdyz jsi na stejny disk nahral zalohu, tak jsi o data definitivne prisel, jinak by mohly jit obnovit ci opravit nejakou utilitkou.
Mel jsi zkusit jeste fixboot. CHDSK uz znicilo hodne disku... A kdyz jsi na stejny disk nahral zalohu, tak jsi o data definitivne prisel, jinak by mohly jit obnovit ci opravit nejakou utilitkou.
obycajne prenesenie systemu zo systemovej "diskety" nepomoze? ked to vyzera byt akurat na odfajcenych par zakladnych bootovacich suborov v roote, aj ked teraz je uz asi neskoro, to by som skusil ako prve
Tak som teda skusil aj FIXBOOT...takisto ako FIXMBR to napisalo ze succesfully done...ale ziadna zmena, error loading OS...s CD bez problemov.
Zalohu som mal samozrejme na druhom disku takze som to obnovil bez problemov.
Na radu markoffa vyskusane aj skopirovanie ntdlr a ntdetect.com z cd (v recovery console) a prehodenie access mode v biose z auto na large...
Ziadna zmena...este nejake tipy, napady?
Ako mas nastavenu bootovaciu sekvenciu v BIOS-e (floppy, CD-ROM....)? Nemas tam nahodou okrem floppy a CD nastaveny non-system hdd, alebo nieco podobne a systemovy tam jednoducho nemas?
D925XECV2, I 640, 2x512 MB DDR2 Kingston 533, 80GB SATA Seagate, 160 GB ATA Seagate ST, 40 GB ATA Seagate IV , Teac DV-W58GA, Sapphire Radeon X1600XT 256MB, Iiyama ProLite x430s, 2x WinXP Pro CZ SP1 NTFS, 1x Win XP Pro CZ SP2 FAT32.
Neviem presne co myslis, v biose som musel prehodit bootovanie z povodneho HDD na CDROM...bez toho by som nenastartoval ani - ked tam je hdd tak napise error loading os.
Totalna haluz, uplne nechapem uz z toho...dnes som nahodil tu zalohu este z maja. A na velke prekvapenie pri starte opat Error loading OS! Ako je to mozne? Je teda chyba v disku alebo v biose alebo kde? (Ta zaloha to bol komplet image disku z maja ked som tento problem nemal.)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)