Tak jsem neodolal a nakonec jsem chladic zakoupil na svoji X1950XTX od Saphiru. Instalace byla v pohode az na ty pasivy na pameti (nechtely drzet ani kdyz sem tu lepici pasku ohral docela fest fenem a to sem ty pameti odmastil jak nejvic to slo), takze sem tam dal pasivy jiny (tusim od nejakeho vejire od Primecoolera, ale ne modre medene jako ma Zalman, ale sede hlinikove. Ty uz drzely dobre. Jinak na pravou stranu chladice (tak aby mi to foukalo na ten chladic regulatoru napeti) sem umistil 120mm vetracek zregulovany an 800ot., takze je to krasne tiche.

Vysledky jsou nasledujici:

Teplota v klidu (cca deset minut od skonceni 3D Marku 05) 42 stupnu
Teplota v zatezi (cca dvacet minut prubehu 3D Marku 05) nebyla vyssi nez 70 stupnu.
Teplota v mistnosti zhruba 22 stupnu
Teplota VRM bohuzel nedostupna, nebot program ATiTool mi ji nezmeri (ukaze 0 stupnu). Takze tady bych poprosil o radu, jestli to nepujde zmerit necim jinym. Jinak myslim ze bude zhruba stejna jako teplota jadra v zatezi, protoze jsem schopen na tom udrzet prst, ale docela dost uz to pali.

Celkove jsem velice spokojen. Za tyhle penize ten chladic chladi opravdu vyborne. Uz uz jsem chtel koupit Thermalright HR-03, ale pak jsem precetl par testu (THX a K+ Gabovi za odkaz na recenzi od Bikermotyla a jemu THX a K+ za skvelou recenzi) na tenhle skvost a rozhodl se to vyzkouset. Usetril sem 700 a teploty jsou krasny. Takze muzu jen vrele doporucit