Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Subwoofer k mikrosystému

Standardní Subwoofer k mikrosystému

Zdravím,
    nedávno jsem zakoupil mikrosystém JVC EX-A10 a chtěl bych si k němu pořídit ještě nějaký subwoofer. Můj rozpočet je ovšem omezený - max. limit je cca 7000Kč. Doporučíte něco?

Zde mám pár tipů, co jsem našel:
    AQ Toba 406
    MAGNAT Betasub 20 A
    YAMAHA YST-SW215
    DEXON SUB 300A

Nejde mi o to, aby to pořádně "dunělo", chtěl bych jenom trochu podpořit basovou složku, aby hudba dostala trochu více dynamiky a prostoru.

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní Re: Subwoofer k mikrosystému

Citace Původně odeslal al.ish Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    nedávno jsem zakoupil mikrosystém JVC EX-A10 a chtěl bych si k němu pořídit ještě nějaký subwoofer. Můj rozpočet je ovšem omezený - max. limit je cca 7000Kč. Doporučíte něco?

Zde mám pár tipů, co jsem našel:
    AQ Toba 406
    MAGNAT Betasub 20 A
    YAMAHA YST-SW215
    DEXON SUB 300A

Nejde mi o to, aby to pořádně "dunělo", chtěl bych jenom trochu podpořit basovou složku, aby hudba dostala trochu více dynamiky a prostoru.
    Tym ze podporis basovu zlozku urcite neziska hudba viac dynamiky a priestoru ale viac basov, takze to bude viac duniet. Pozeral som ten mikrosystem a nasiel za nejakych 25 tisic sk, takze to uz vyzera ze by to malo hrat celkom slusne aj ked myslim ze klasicke regalovky + zosik, napr. take xaviany 125 by hrali urcite lepsie ako ten system a dali by ti presne to co pozadujes, dynamickejsi zvuk, vacsi priestor atd.

Ktory sub zobrat neporadim, ale v tejto cene uz hadam nebude ani jeden len dunitko ale bude aj hrat. Na tom mikraci je len 11cm stredo(bas) takze chybajuce basy urcite subik doplni.
    Naposledy upravil Marek; 09.07.2007 v 17:11.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Chybí tady jedna věc, velikost místnosti kam to chceš.
    Koukni se na tenhle, chtěl jsem do něj jít, ale ztroskotalo to na místě. Musí za ním být cca 30cm volno, má dva bassreflexové výduchy dozadu.
    http://www.studioline.cz/?lang=cz&es...prod=1&id=4714
    Od tý Yamahy se mi víc líbí tenhle http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=69542. Má větší reprák.

Místnost má zhruba 4x5m.
    Dík za tipy. Narazil jsem na tuhle nabídku a zatím je to můj favorit. Má sice "jenom" 20cm repro, ale i tak myslím, že s těmi basy dost pomůže.

Jinak co se týká toho proč jsem si vybral zrovna tento mikrosystém, tak i kolem tohom jsem absolvoval celkem zajímavou diskuzi. Nutno dadat, že jsem zatím spokojený.

Jo tak ten vypadá dost dobře. I mě by se líbil, jenže předělávám pokoj a nevím jak vyjde místo. Má všechno co má mít a i ten pokoj mám téměř stejně velkej, to je škody. Snad ještě bude až to dodělám. Dej vědět jak jsi spokojenej.

Mám Velodyne VX10 II k Behringerům B2030P a NADu 320BEE a nemohu si stěžovat, hraje (pro mě) velice slušně. Rozhodně bych ho doporučil a preferoval před tím Magnatem.

Na fotce mají starou revizi, nová nemá tu mřížku přes reproduktor.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

No nad tím Velodynem taky uvažuji, je sice trochu nad rozpočet, ale možná by stál za to.
    Btw, proč si myslíš, že je lepší než ten Magnat? Nějaké osobní zkušenosti?

Na Velodyne jsem načetl hromadu dobrých zkušeností (samozřejmě od lidí, kdo vědí, že si nekupují sub za 150 tisíc), na ten Betasub jsem nemohl nic najít. Také jsem vybíral, kandidáty jsem měl jiné než ty, ale Magnat do nich rovněž patřil. Slyšel jsem jejich Motion Sub a nijak mě nenadchnul. Přímé porovnání s Betasubem nemám, ale nevěřím tomu, že bys byl koupí Velodynu zklamaný.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání