Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Subwoofer k mikrosystému

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní Re: Subwoofer k mikrosystému

Citace Původně odeslal al.ish Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    nedávno jsem zakoupil mikrosystém JVC EX-A10 a chtěl bych si k němu pořídit ještě nějaký subwoofer. Můj rozpočet je ovšem omezený - max. limit je cca 7000Kč. Doporučíte něco?

Zde mám pár tipů, co jsem našel:
    AQ Toba 406
    MAGNAT Betasub 20 A
    YAMAHA YST-SW215
    DEXON SUB 300A

Nejde mi o to, aby to pořádně "dunělo", chtěl bych jenom trochu podpořit basovou složku, aby hudba dostala trochu více dynamiky a prostoru.
    Tym ze podporis basovu zlozku urcite neziska hudba viac dynamiky a priestoru ale viac basov, takze to bude viac duniet. Pozeral som ten mikrosystem a nasiel za nejakych 25 tisic sk, takze to uz vyzera ze by to malo hrat celkom slusne aj ked myslim ze klasicke regalovky + zosik, napr. take xaviany 125 by hrali urcite lepsie ako ten system a dali by ti presne to co pozadujes, dynamickejsi zvuk, vacsi priestor atd.

Ktory sub zobrat neporadim, ale v tejto cene uz hadam nebude ani jeden len dunitko ale bude aj hrat. Na tom mikraci je len 11cm stredo(bas) takze chybajuce basy urcite subik doplni.
    Naposledy upravil Marek; 09.07.2007 v 17:11.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání