Původně odeslal
SPYKER
No,ja mam podlozku asi za 80Kc od Verbatimu a na mym plexiskle,ktery mam na stole,drzi perfektne,kdyz sni chci hnou,de i to plexi.Fakt drzi a mys na ni taky jezdi dobre.A pak sem este jednu vyhral ve skole,ale ta mea dole vzduchovou bublinu a ta uz tak nedrzi-skoro vubec nedrzi

Ale za 80Kc??SUPER

]dufam ze si tu podlozku (tu z bublinou) nevyhodil, ja mam ties taku podlozku a po malej uprave pouivam dalej...
staci zobrat a pouzit :
1. ziletka -> narezat okraje
(podlozku narezat presne takto [ ], odrazat zlava a sprava spodnu meku cast tak, aby vrch a spodok zostaly pripevnene, alen asi cca 1cm s kazdej strany nadrezat )
2. sekundove lepidlo -> prilepit spet
(kamarat prilepil - ja nie, jemu sa znova robi bublina - mne nie, a to ze nie je prilepene nie je az taky problem - ved ako casto posuvas podlozku ?

)
mno a ta Verbatim podlozka je RUlEzzz... ma asi teflonovy povrch alebo co , mam ju takto upravenu asi rok a je ako nova.
A myska ? nic lebsie si nemozem zelat (aj gulickova bezi a reaguje okamzite, aj optyka)
a na margo tej uchytky na kablik misky - ja pouzivam podstavec na monitor ( nadvihnut - strcit pod - polozit, a drzi fest )

... len tolko ... cafan ...