treba si tvoje deska nerozumi moc s Dual channelem .. zkus je obe hodit na single channel
treba si tvoje deska nerozumi moc s Dual channelem .. zkus je obe hodit na single channel
v pci slotech nic nemas ? me neco podobnyho delala polomrtva sitovka .
A jednou se mi podobny haluze deli kvuli SB live ! . Muze to byt proste cokoli , ukazkovy priklad nekompatibility .
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Nikde nic nemám, akorát PCI-E grafiku a TV tuner pinacle, ale ten mám do USB.Už vím čím to je, je to v paměti. Mám tam 2X 1GB dual set Kingston a v dualu to prostě dělá neplechu. Zvláštní je, že po pár restartech to najede i v tom duálu. No, stejně mi to vrtá hlavou. Ted je mám zapojené jako singl a vše chodí tak jak má, ještě to pak různým nastavením zkusím v tom duálu a budu doufat, že se mi to podaří rozchodit, pokud ne, tak je nechám v singlu. Děkuji všem za příspěvky, hlavně uživateli NOD, který mě navedl na tu správnou cestu![]()
Nastav nejhorší časování, trošku zvedni napětí (některé čipy přímo vyžadují víc než deska nastaví jako default) a uvidíš. Default u DDR2 je tuším 1,8 V?? zkusil bych 2,0 V.
Edit: a změň nějak inteligentně název threadu, pokud někdo v budoucnu bude řešit něco podobného, tak mu "Big Problem" bude na dvě věci.
Naposledy upravil Johny_g; 09.07.2007 v 08:12.
Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)