Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Jaké koupit LCD TV do obýváku?

Standardní Jaké koupit LCD TV do obýváku?

Ahoj, jelikož nám v obýváku kixla klasická TV , tak jsem dostal za úkol sehnat něco novýho. Ale jelikož se v tom nevyznám, tak to dávám sem, třeba mi opět nějaká dobrá duše poradí.

požadavky:
    musím se vejít do rozměru (š x v) 83x46 cm na hloubku mám k dispozici asi 35-40cm.

Měla by funglovat teď i do budoucna, takže asi nějaký hybrid analog+digi tunery.

A to hlavní - cena by měla být cca do 20kkč. Když by jste měli teda nědko nějakého dobrého tipa, tak sem s ním Díky moc. Patrez

Standardní Re: Jaké koupit LCD TV do obýváku?

M8m takový dojem od pasu že do výšky 46CM se nevejdeš v modelu 32palců (81cm úhlopříčka). Takže o chlup menší 26/27 palců. Jestli bazíruješ na DVB-T tuneru, tak mohu doporučit S-PVA Samsung LE26S86.

Diskuze o těchto TV se tu už poměrně rozsáhle vedla, já jen opět zmíním asi nejlepší radu - běž se podívat na tuto TV v reálu - nech si na ni pustit analogový signál, pokud možno i DVB-T...a pak třeba nějaký vyšší z počítače,HD-DVD či BR.

Úvidíš sám, jak na Tebe obraz bude působit. Z mého hlediska vzhledem k Tvým požadavkům má tento model mé doporučení.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

sice můj tip nepasuje ani do jednoho tvého požadavku, ale můj vyhlídnutý kousek je tento Panasonic TH-42 PZ 700 E 107cm stojí řachu (2000Euro) ale nic lepšího podle mě v dohledné budoucnosti asi nebude a vysílat v ještě větším rozlišení asi bude podle mě málo kdo...

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Nasi si ted kupovali do obyvaku 42" plazmu a po dlouhym vybirani koupili Panasonic TH-42PX700E a je to proste bomba. Supr obraz, barvy jako vino, milion funkci...maj ji asi mesic a proste maximalni spokojenost
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
    ...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk

nedavno sme kupovali samsunga (tusim 32", presne nepametam)
    ma d.tuner, a.tuner je ovela lepsi nez nasa predosla crt sony (ktora stala pred par rokmi o polku viac ), obrazovka ma fajn matnu upravu, takze sa neleskne..
    asi jedine co mi vadi, ze PIP nejak nebeha. kombinovat a.tuner a d.tuner / satelit / dvd.. nejde

ale spokojnost velika. oproti tej 100hz, flat (a bohvieco dalsie), crt sony je to citelne zlepsenie
    MSI K8N Neo FSR, Sempron 2800+, 2x 512MB DDR, 7600GS, SB Live, 80 GB Maxtor, WD3200AAKS, LG GSA-H12L, Acer 1951Cs, G25, Genius SP-HF 2000X, N95

Member Avatar uživatele otas
    Věk
    38
    Vliv
    280

Citace Původně odeslal JonnZ Zobrazit příspěvek
    asi jedine co mi vadi, ze PIP nejak nebeha. kombinovat a.tuner a d.tuner / satelit / dvd.. nejde
    PIP u samsungu (jednotunerovych, tedy i s hybrid.tun.) funguje jen v kombinaci HDMI-Tuner. Satelit nebo DVDcko pripoj pres HDMI a pak ti to pojede.

to Patrez:
    Jinak je skoda ze tam nedostanes aspon tech 32", na to uz se kouka celkem slusne, 26" si dovedu predstavit tak do loznice. Jinak Samsung je urcite dobra volba, chce to ale videt, nekomu se jejich obraz nelibi, je takovej dost vybarvenej, nekomu se to naopak zas libi. Dostavaj me ty jejich "senzorovy tlacitka" na televizi, to ma prave ta rada xxS86
    HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
    Nyni SL510 :-/

díky pánové za rady sleduju to tady, pište klíďo další, informací není nikdy dost. Jinak jsem koukal na tohle http://www.digiboss.cz/LCD-TV-PANASO...-VIERA/d21224/ ale nevím jestli to má analog i digital možná že by se to tam bez toho podstavce vešlo

Citace Původně odeslal Patrez Zobrazit příspěvek
    díky pánové za rady sleduju to tady, pište klíďo další, informací není nikdy dost. Jinak jsem koukal na tohle http://www.digiboss.cz/LCD-TV-PANASO...-VIERA/d21224/ ale nevím jestli to má analog i digital možná že by se to tam bez toho podstavce vešlo
    Tento model má pouze analog, a SUBJEKTIVNĚ je obrazově podstatně horší než kterýkoliv ze Samsungů a to včetně celé modelové řady z minulého roku.

Pozor - nové LCD Pana...proč ne, přišlo mi, že se zvedli, šli nahoru. Stejně tak se hodně povedly Plazmy. Ale toto LCD mi nepřijde jako vhodný kandidát.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Pozor - nové LCD Pana...proč ne, přišlo mi, že se zvedli, šli nahoru. Stejně tak se hodně povedly Plazmy. Ale toto LCD mi nepřijde jako vhodný kandidát.
    http://www.digiboss.cz/LCD-TV-PANASO...-VIERA/d26187/ tohle už je ta nová řada nebo jsem furt vedle?

http://www.digiboss.cz/LCD-TV-PANASO...-VIERA/d26187/ tohle už je ta nová řada nebo jsem furt vedle?
    Tohle je aktuální model.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Jop, to je nová řada..ta hraje poměrně vyváženě, opět ale doporučuji zajít si do EW, DATART,... na prohlídku, obraz Ti nemusí sednout.

Pánové díky za infos.Samozřejmě všichni máte ode mně K+

Tak dneska se rodiče na ní byli podívat a líbilo se, příští týden bude doma Ještě jednou děkuji za rady a nasměrování Patrez

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání