Veru uz je to potvrdene, mam odlozeny zeleny 0304 2100+ AIUHB, takze to vyzera nadejne, ta 0305 sa im totalne na overclocking nepodarila, ale nastastie to vyzera nadejnejsie, nech sa mi pri pretakteni trochu dari a bude to velmi super . Teraz mam Palomino naspet a dal som chladic ten isty len pastu coolmaster striebornu so zlatymi supinkami a nie tu striebornu titan, teplota iba o 3 stupne nizsia, to je super, robim si srandu, som z toho mimo, ze pasta spravila tolko vela, je to namakane . kvalitna pasta a uz je to take super
Takze sa tesim na druhy tyzden budem mat ten procik z velkoskladu dovezeny, ale uz ho mam odlozeny, modlim sa nech skonci v mojom stroji a nevyskytnu sa neprijemne nepredvidatelne situacie ako predali sme ho ale tu mame nahradny tiez 2100+, to by bolo dost krute

Inak to vazne Maul kolko mas tou kartickou, ti4600 nataktena, to by nemusela byt daka bolestna vykonnost, skor v pohode, ale asi je obmedzena tak jak moja na vysokych rozliseniach, neni to radeon 9700pro ani 9800pro