Výsledky 1 až 25 z 231

Téma: IBM ThinkPad Series -update

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: IBM ThinkPad Series -update

Uvazoval som nad prikupenim externeho LCDcka, najradsej by som v dnesnej dobe uz sirokouhle 22" LCD s rozlisenim 1680x1050, bohuzial ked pozriem do nastaveni grafarne tak umoznuje max. 16bit (to by nevadilo) a 1600x1200, vertikalne by to teda zvladala a horizontalne by nemala stihat o blbych 80 pixelov, nechce sa mi verit ze to ten HW nezvladne ked urcite by zvladla zobrazovat naraz obraz na internom a externom LCDcku co zerie urcite viac vykonu ako cisto len externe LCDcko ktore ma zaujima, je toto mozne nejak riesit?

Napadli ma riesenia, ze by sa zobrazil ten obraz proste 1600x1050 s tym, ze po krajoch by boli 40px cierne pasy alebo by to chcelo proste len novy driver ku grafarni, ktory uz podporuje rozlisenie 1680x1050, ale nevidel som ho nikde co som skusal v google hladat.

Mate napady ako na tom rozbehat 22" sirokouhle LCDcko resp. su dostupne nejake s rozlisenim do 1600? Vsade som videl len 1680x1050, v principe by nevadilo ani 1440, o to rozlisenie ani tak nejde, vacsi obraz chcem hlavne kvoli sledovaniu videa.

Momentalne tam mam S3 Savage/IX w/MV s BIOS 4.02.50 - 64, pamatou 8MB,
    S3 driver S3GSAVMX.DLL 6.13.10.7050-7.90.50 z 24. 1. 2003.

EDIT: Podla mojich vedomosti vsade po nete to proste sirokouhle rozlisenie nezozerie takze som to poriesil 19" LCDckom 4:3, obraz je OK.

Chcel som pripojit externu klavesnicu, bohuzial PS/2 napriamo miesto mysi nefunguje a nefunguju ani genericke PS/2 rozdvojky, takze na ne nemusite minat peniaze, jedine riesenie je USB redukcia/rozdvojka na PS/2.

Kto by zhanal novu 4400mAh baterku do T2x, tak tu je za 39USD vr. postovneho k nam (DX snad pozna kazdy na fore ze je spolahlive):
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17683
    Naposledy upravil Markoff; 16.11.2008 v 09:57.
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání