Potreboval by som vo Win XP nejakym sposobom zakazat instalaciu konkretneho programu...da sa to nejako? Resp. poznate nejaku utilitu ktora by to dokazala?
Potreboval by som vo Win XP nejakym sposobom zakazat instalaciu konkretneho programu...da sa to nejako? Resp. poznate nejaku utilitu ktora by to dokazala?
猿も木から落ちる。
MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)
No moj FW neumoznuje zakazat len taky hocijaky proces ale len procesy pripajania sa na net alebo nejake specificke procesy alebo podozrive aktivity alebo co to je...a to som skusal zakazat ale nejak to nepomohlo, resp. reinstalacia bola bezproblemova.
Napada ma nadefinovat prava pre zapis do adresara Program Files, ale zase by uz nemohol nainstalovat nic ine, asi to nebude pre Teba prijatelne riesenie![]()
Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s
Nie, take riesenie mi teda moc nevyhovuje![]()
Ok, situacia je vazna - ako pls nadefinujem prava zapisu do program files?
Co je to za program ?? Není to jedna konkrétní aktualizace ??
Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1
Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1
Nie nejde o aktualizaciu, ide o rozne nevhodne programy ktore instaluju ostatni useri tohto compuViacero kont nechcem - viem ze by to tento problem lahko riesilo ale nechcem. A teraz som sa dozvedel ze zakazanim zapisu do program files by som mohol narusit chod niektorych programov takze ani to nee. Takze patram po nejakom softe ktory dokaze par kliknutiami zakazat/povolit instalaciu programov vseobecne.
Vytvoris si v Program Files priecinok, zhodny nazov ako vytvara instalacia nechceneho programu. Ja som to odskusal s audiograberom. Vlastnosti, zabezpecenie, odstranis vsetkych uzivatelov aj system. Mozes ho dat aj ako skryty. Program by sa pri instalacii mal spytat, ci prepisat existujuci priecinok. Pristup bude odmietnuty. Instalacia neprebehne.
Je to trapna ochrana, zalezi kto to tam bude chciet nainstalovat. Problem je, ze ste vsetci admini.![]()
podpis............................................ ............ načo?
Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s
Jasna vec je to ochrana fakt len proti total lamam. Mozno by bolo dobre vsetky tie nechcene programy nainstalovat a nejakou upravou registrov, alebo napr. programom (rezidentny stit) zakazat ich spustenie.
Ale vidim to na vytvorenie konta s obmedzenymi pravami. Asi ina moznost mu nezostane.
podpis............................................ ............ načo?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)