V BGF asi vybrali do OC verze horsi jadro, ktery to nezvlada (i kdyz 600MHz neni skoro zadny OC). Vzhledem k tomu, ze ma mit 600 na jadre a evidentne to nezvlada, tak reklamace. Nebo se spokoj s 580MHz....![]()
V BGF asi vybrali do OC verze horsi jadro, ktery to nezvlada (i kdyz 600MHz neni skoro zadny OC). Vzhledem k tomu, ze ma mit 600 na jadre a evidentne to nezvlada, tak reklamace. Nebo se spokoj s 580MHz....![]()
Jakou máš teplotu na jádřeMůže to být nedostatečným chlazením.
Tak dnes som tu kartu MaSovi testol vo svojom compe (ASUS P5B Deluxe, E2160, 2x1GB Geil 1066MHz, Corsair 520W hxeu) a rovnake sypanie je aj pri takte GPU 575MHz... akurat v podstatne mensej miere ako na defaultnych 600MHz...
Chladenie imho dostatocne, i ked teplotu jadra som veru nepozeral. Chladic som z karty dole nedaval, ale co som z boku obzeral, tak vyzera, ze sedi dobre, nic sa nikde nehybe a dosadnuty je na jadro aj pamate poriadne.
Imho jednoznacna reklamacia...
Dost smutne, dufam, ze nebudes opat mesiac bez karty...
tomu říkám smůla,u BFG by člověk čekal kvalitu, já mám MSI GTX OC, default je 612 a co jsem zkoušel, tak asi zvládá 675 MHz na jádře (víc jsem zatím nezkoušel), paměti nevím, čím testujete stabilitu a vůbec možnosti OC grafiky, jo jinak sorry za částečné OT a chladím vodou
Takze grafika isla na reklamaciu ktoru uznali. Dostal som uplne novu. Problem je ze robi presne to iste ako predchadzajuca. Zda sa mi ze v mensom rozsahu. Zda sa mi dost nepravdepodobne aby som mal dva krat po sebe take "stastie"
Nenapada niekoho nieco ine co by to mohlo sposobovat ? Este musim povedat ze do teraz nebol s nicim problem... Dakujem
viem ze je to blbe, ale reklamuj znova, to je jednoznacne pretaktovanim. Akonahle to je defaultne nastavenie od vyrobcu pre tu kartu, tak aj keby sa prehrieva, tak to je na reklmacku
I am so good!
FujitsuSiemes Amilo Pi1505 | T1350 | 1536MB RAM | 80GB HDD | 15.4" 1280x800 | WinXP MC
Asi mas pravdu, ze je to sposobene prehrievanim. Pred tym, ako som kartu znova odniesol na reklamaciu, skusil som k otvorenej skrinke postavit este normalny ventilator tak, aby fukal na GPU. Nasledne sa mi zdalo, ze chyby v 3Dmarku06 boli v mensom rozsahu. Ked som sa chytil chladica, bol tak horuci, ze som si popalil ruku /heat pipe/.
Bojim sa toho, ze aj keby reklamaciu opatovne uznali (viete aka je ochota vo velkoskladoch s reklamaciami) mozno ze znova dostanem vadny kus. S mojim stastim je chybna cela seria. Myslel som, ze tam ten chladic len neprilieha ale to by som sa on nepopalil ze...
Napadlo ma, ci by nebolo riesenie kupit lepsi chladic ako Thermalright HR-03 Plus v pripade keby nebola reklamacia uznana, alebo by som dostal znova zlu kartu. Dakujem.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)