hello
takze zopar veci by ma zaujimalo ohladne tohoto notebooku
zostava je zhruba
1.5ghz celeron (dothan)
256mb 400mhz ddr2 ram
grafiku ani neviem ci to ma intel 900 alebo 910 ale to ma netrapi

1) ten notebook ide nehorazne pomaly uz som to aj preinstaloval a stale to ide katastrofalne mam pocit ze to tam brzdi tych xy programov od aceru alebo ja neviem
ked som nainstaloval novy system tak tusim mi tam hned bezalo okolo 40 procesov neviem co v tom aceri robia omg a neviem ktore mozem vypnut.
taktiez neviem co by sa stalo keby som si tam nainstaloval winxp taky aky chcem ja a nie ten co je tam predvoleny. resp co bol v baleni k nootebooku
(na particii na hdd)
btw notas sa mi startuje asi 5minut po nabehnuti do win

2)neviem ci napalovacku staci iba precistit ale ako tam napalim dvd tak ho po sebe neprecita ale na inych mechanikach ide vpohode

3) viem ze notebook sice neni na hry ale vie mi niekto vysvetlit z akeho dvovodu napr pri cs mam vpohode 100fps ale hra tak priebezne trhna ale je celkom videt ze grafikou by to nemalo byt

4)bateria mi odisla ani ne po roku teraz vydrzi mozno tak 2 minuty
maval som to sice na sieti casto napojene ale dost ma sere ze to nejako v aceri nevyriesili lebo mi to pride ako blbost aby som to stale odpajal alebo baterku vyberal ked to mam na sieti...
otazka je ci sa stym da este nieco sspravit alebo mozem kupit rovno novu.
cital som aj tu ze sa da skusit este nejako preformatovat ze vybit to a nechat nabijat neviem uz kolko hodin ale tusim som to skusal a nepomohlo moc