Krasny flamewar

Citace Původně odeslal Aralyon Gloria Zobrazit příspěvek
To si opravdu nemyslím.... Notabene za 5k se daj koupit hodně slušné Festiny a to sebevražda zcela jistě není, nebo máš jiný názor?
Ne zcela presne jsem se vyjadril, spis jsem mel na mysli G-Shocky, digitalky a podobne hruzy. BTW, Festina neni vubec buh vi jaka znacka, rozhodne horsi nez treba Seiko. Ze se to u nas vnima jinak, je vec druha.

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
Ehm, hodinky jsou nastroj, nastroj pro mereni casu. Jestli se potrebujes chlubit, tak si nech udelat na prcka zlate cvocky. Jsou dokonce lide, kteri nosi k saku hodinky za par stovek a ver, jen totalni vylizanec posuzuje cloveka podle toho co ma na sobe a ne podle toho co ma v hlave. A "cejtit rozdil mechaniky" ?? Dyt je o h...e, zda se ti zpozdi hodinky o 1s za tyden ci za sto let, salina stejne jezdi jak chce a nikdy neni nic tak duleziteho, abych oduvodnoval investici xx tisic jen kvuli presnosti. Hadani se zda je 13:20:10 ci 13:21:05 ma snad kazdy za sebou, takove veci se resi na zakladni skole.
Ehm, mene emoci, vice rozumu Prvni dojem je prvni dojem, a jeste nez se s nekym zacnu bavit tak vidim jak na me pusobi. "Spolecenska sebevrazda" neni to same, jako ignorovat to co ma v hlave. Vem si treba Bushe, ten mel Timexy a hned to bylo tema pro bulvar. Obcas vidam na jednani nejruznejsi lidi s nejruznejsima hodinkama a vystupovanim, a ver mi pro zmenu zase ty, ze vetsinou to "sedi".

Pak je tu technicka, a to ze drazsi mechaniky jsou skoro vzdy mnohem mene presne nez levnejsi quartz, takze tvuj argument o MHD je zcela nesmyslny.

A jak uz bylo receno, je to o volbe. Trh je veliky, a proste si muzu vybrat. Takze ja osobne si vyberu znackovy elegantni obleceni, a mam toho 1/5 nez jini, ovsem v neporovnatelne kvalite. A ano, citim se v nem lepe. Nevim co je zle na tom, ze ma clovek vkus. Nikoho neposilam dopr*ele za to co ma na ruce nebo na sobe. Souhlas s Tiktakem, pod to se muzu podepsat.

BTW, dalsi nesmysl je urocovani cenovych hranic, do kdyz maji hodinky smysl. Cim vice mate, tim se hranice posunuji. Potreby jsou nekonecne rostouci v case. To je prvni veta EKO co nas kdysi ucili