Krasny flamewar
Ne zcela presne jsem se vyjadril, spis jsem mel na mysli G-Shocky, digitalky a podobne hruzy. BTW, Festina neni vubec buh vi jaka znacka, rozhodne horsi nez treba Seiko. Ze se to u nas vnima jinak, je vec druha.
Ehm, mene emoci, vice rozumuPrvni dojem je prvni dojem, a jeste nez se s nekym zacnu bavit tak vidim jak na me pusobi. "Spolecenska sebevrazda" neni to same, jako ignorovat to co ma v hlave. Vem si treba Bushe, ten mel Timexy a hned to bylo tema pro bulvar. Obcas vidam na jednani nejruznejsi lidi s nejruznejsima hodinkama a vystupovanim, a ver mi pro zmenu zase ty, ze vetsinou to "sedi".
Pak je tu technicka, a to ze drazsi mechaniky jsou skoro vzdy mnohem mene presne nez levnejsi quartz, takze tvuj argument o MHD je zcela nesmyslny.
A jak uz bylo receno, je to o volbe. Trh je veliky, a proste si muzu vybrat. Takze ja osobne si vyberu znackovy elegantni obleceni, a mam toho 1/5 nez jini, ovsem v neporovnatelne kvalite. A ano, citim se v nem lepe. Nevim co je zle na tom, ze ma clovek vkus. Nikoho neposilam dopr*ele za to co ma na ruce nebo na sobe. Souhlas s Tiktakem, pod to se muzu podepsat.
BTW, dalsi nesmysl je urocovani cenovych hranic, do kdyz maji hodinky smysl. Cim vice mate, tim se hranice posunuji. Potreby jsou nekonecne rostouci v case. To je prvni veta EKO co nas kdysi ucili![]()

Odpověď s citací