Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 50 z 198

Téma: jaké hodinky?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: jaké hodinky?

Citace Původně odeslal DeeKay Zobrazit příspěvek
    Pokud bych volil z nemechanickych hodinek, hodne se me libi tydle citizen Ecodrive - pro line odpada i vymena baterie, dobiji se solarne. http://21jewels.com/productsdetail.a...tproducttype=0
    Určitě nejsou špatný, akorát na mě je tam moc číslíček. U hodinek mám rád jednoduchost.

Trochu jsem si to procházel a největšími favority jsou pro mě tyhle
    http://hodinky.inshop.cz/inshop/citi...m6350-57f.html
    jsou titanové, safírové sklo taky, Eco Drive.
    Akorát je potřebuju vidět naživo.

Ještě vypadají dobře tyhle
    http://hodinky.inshop.cz/inshop/citi...m1290-54f.html

Ale jak říkám, potřebuju je vidět. Pak si můžu klidně vybrat ty co jsem uváděl předtím.

Noo, tak nějak jsem to vyčetl z diskusí, že se mechaniky a automaty liší v čase po desítkách sekund týdně....

Jinak já budu vybírat mezi Festinami a Citizeny... tyhle mají v mých očích rozumně decentní střih.... Jo, priorita je modrý ciferník

Jo, a ty malé ručičky mít nemusejí, pokud jde o praktičnost, stačí mi datumovka.... stopky nepoužívám, max den v týdnu by tam moh bejt
    AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega

Můžete se podívat ještě např. na Jacques Lemans, které mají velmi solidní poměr cena/výkon.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

V urcite oblasti obchodu a spolecenskeho styku jsou kvalitni hodinky stejne jako kvalitni boty, odev ci urcite vozidlo proste nutnost. U skutecne rozumnych a bohatych lidi je to jakasi zaruka toho, ze jses natolik financne a vubec obecne "vybaven", ze jakykoliv obchod s tebou nese mene rizik, nez s nekym, kdo prijede octavkou "f stribrny metle" s blikajici antenou. A verte, ze lide, kteri v techto kruzich ziji te podle prave bot, hodinek, saka atd dokazou pomerne rychle zrekognoskovat, kam jako obchodnik patris. Je to svym zpusobem kontrola, zda kdyz prijedes uzavirat byznys za statisice ci miliony, neni v tom nejaka bouda.
    Repliky jsou take nekolika kvalit, od asijskych strojku a plastu se zpracovanim jak na ruskym soustruhu, az po repliky za radove treba i tretinu ceny originalu, ktere dodrzuji maximalne vsechny markanty originalu, kalibr je tam treba jen o stupen horsi nez v opravdovych originalech, jsou opatreny safirovymi skly a jejich prime porovnani s originalem je problematicke i pro zkuseneho hodinare.
    A je samozrejme fakt, ze pokud si za 1500,- koupim Breitlingy od congu v trznici a to navic model v provedeni Aniversary ci Limited Edition, (a ze kdyz jsem pred tydnem prochazel trznici k parkovisti, tak jsem videl "skvosty" ala Breitling, Panerai, Omega atd. bezne vystavene ) ktery v originale nestoji treba 4000E ale taky 14000,-E, pusobi to u cestaka co prijel Fabii 1.2HTP pomerne dost smesne
    A jsem rovnez toho nazoru, ze pokud je moji prioritou mit mit kvalitni chronograph na ruce, tak si odpustim dovolenou v cizine, vydrzim rok se starsim PC a nebudu tolik treba chodit do hospody a od cca. 20kkc uz se daji pekne, kvalitni a znackove hodinky vybrat i nove. Nehlede na moznosti zde naznacene, jako e-bay, nakupc z eshopu v cizine atd atd.
    A de myho - hodinky jsou otazka priorit, kdo je nema, vystaci si se strojkem za par stovek (taky sluzbu udela), kdo my prioritu mit neco kvalitnejsiho, ten si proste nasetri a pocka. Obe strany plne chapu, je to fakt o zivotnich prioritach a moznostech.

K tematu - co treba zkouknout nektere modely od Fortisu, kolega si ted koupil Pilot Professional a na ruce vypadaji vic nez vyborne, ale chce to model se safirem, mineralni sklo uz ma po mesici pekne doskrabane
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Zpomenul jsem si, ze v mise uz diskuze o panskych hodinkach byla:
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=56498&page=2
    Nejvice se mi libi tyto DOXY:

Mozna si nekdy udelam radost a koupim si je
    IMHO Trance will never die...

Ke svému předchozímu příspěvku - tak to nebudu kupovat v ČR, protože po porovnání cen se zahraničím to nemá smysl...Poloviční cena i s poštovným, to je velmi přesvědčivý argument

btw, když jsem u toho, nemáte s tímhle nakupováním někdo zkušenosti? Stačilo by nějaké stručné info, kdyžtak po PM, ať se to tu nezaplácává. Byl bych moc vděčný...

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    304

Citace Původně odeslal Khadgar Zobrazit příspěvek
    Ke svému předchozímu příspěvku - tak to nebudu kupovat v ČR, protože po porovnání cen se zahraničím to nemá smysl...Poloviční cena i s poštovným, to je velmi přesvědčivý argument

btw, když jsem u toho, nemáte s tímhle nakupováním někdo zkušenosti? Stačilo by nějaké stručné info, kdyžtak po PM, ať se to tu nezaplácává. Byl bych moc vděčný...
    kde budes nakupovat?
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Citace Původně odeslal MikeD Zobrazit příspěvek
    kde budes nakupovat?
    Buď ebay nebo amazon, to se mi zdá nejlepší.
    Už mám nějaký info od Commandera. V podstatě mi jde jenom o zkušenosti lidí co už takhle nakupovali, o tom jak provést nákup mám jasno.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaké používáte ovladača na GF4 4200 TI
    Založil ukr v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.02.2004, 13:43
  2. Jaké datové omezení?
    Založil Kema v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 17.01.2004, 07:30
  3. Jaké ovladače pro řadu GF4 ti 4xxx
    Založil Hidden.Death v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 25