Citace Původně odeslal Boin Zobrazit příspěvek
Díky za rady...vše to nějak vyzkouším...pravdou je že s voláží desky jsem si nehrál.
Co se týče FSB tak by to deska měla zvládat. Jinak v threadu o P5B deluxe jsem se dočetl, že pro testování RAM není uplně pokaždý ideální dát co nejhorší časování...nějaký RAM s tím můžou mít prej problémy.
Jinak Orthos ted používám na testy taky je to pohodlnější než zapínat 2×Prime - citlivost je prý velmi podobná.
Co se týče teploty tak jsem psal uplně tu maximální při Burnu (na testy), takže při provozu to taky bude někde jinde. No a koupit lepší chladič? To si mě docela rozesmál...zkoušel jsem Ninju...ted mam Noctuu, tak už fakt nevim co tam mam dát (vodníka se bojim a efektivita vzhledem k ceně mi nepřijde jako lepší) to nemluvím třeba o nepraktičnosti u přenášení.
Co se tyce FSB tak nikdo ti nezaruci, ze zrovna tvuj kus zvladne tech 480 MHz.

Co se teplot tyka, tak mas mozna spatne uchyceny chladic, nebo nejaky problem s vetranim skrine.

Ja se s levnym Hyper TX chladicem nedostanu pres 65 stupnu v TATu ani pri VCore pres 1.5V a frekvencich 3.2 GHz, pri maximalni zatezi. (dlouhodbe pri zatezi Orthosem a napeti 1.4V a 3.1 GHz jsem max na 53 stupnich, to vse pri 25 stupnich ambientu).

Nekam k 70 stupnum jsem se dostaval s stockem kdyz jsem sel pokusne pres 1.5 V.