Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: Sance na pretaktovani AMD 64 3800+ X2 BOX

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Sance na pretaktovani AMD 64 3800+ X2 BOX

Citace Původně odeslal Pitrs82 Zobrazit příspěvek
    Ja mam taky X2 3800+ a bez zvyseni Vcore jsem ho dostal na 2400 Mhz. Ono ale taky zalezi na desce a ta tvoje neni moc na taktovani vhodna. Ale pokud to chces taktovat pouze k hranici kdy jeste nezvedas Vcore, tak by mela stacit. Ale taky kus od kusu procesoru je jiny. Muze se ti stat, ze chytis bezva kousek a pak ti na taktovani nebude stacit deska, anebo chytis takovej kousek, ze ti nepomuze ani deska z oblasti high - end.

Edit: ja sice nemam box chladic, ale jak pise M.K. - dokud nezvedas Vcore, tak ti to uchladi i Box chladic.
    vcore zvedat nebudu... tak snad to ta deska veme no..
    clanek sem precetl,vemu to este jednou postupne a snad to nejak pochopim
    jaka je este snesitelna teplota u techle procaku pri zatizeni ? (po oc)

OK po precteni clanku (dvakrat a dukladne ) mi neni jasne jen to s ramkama
    mam pameti AENEON DDR2 667mhz - dva gigove moduly
    musim tedy u nich snizovat frekvenci, pochopil jsem to dobre ? tato cast mi v clanku je asi nejmene jasna

(Někdy je pro to vhodnější v BIOSu nastavit o stupeň pomalejší paměti (máte-li paměti DDR400, nastavte DDR333, na platformě AM2 pak například místo DDR2 800 nastavte DDR2 667, místo DDR2 667 nastavte třeba DDR2 533) a teprve potom zvedejte frekvenci FSB.) - btw mam AM2 a DDR2 667 takze bych mel nejdrive nastavit 533 a pak zvedat fsb ano ?

a mel bych take zvysit jejich napeti ?
    DDR2 (Socket AM2) - pak je základním napětím 1.8V. V obou případech platí, že výkonné moduly pamětí (Corsair, OCZ, GEIL, G.Skill, Patriot) vyžadují často zvýšené napájecí napětí. V těchto případech se nejedná o "overvoltování" - například moduly DDR v mém počítači mají výrobcem povolený rozsah napětí 2,65 až 2.9V (standardní napětí 2.5V je tedy nižší než předepisuje výrobce)!

ze sekce - na co nesmite zapomenout - jsem vytusil, ze musim jeste v biosu uzamknout rychlosti PCI-E ?
    Naposledy upravil El_Diabl0; 17.06.2007 v 11:30.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. vodní chlazení - FAQ
    Založil Klon v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 04.01.2007, 21:53
  3. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2