Pánové díky, jen bych rád, kdyby mi ještě někdo potvrdil to naklápění.
Překvapivě mě zklamala funkčnost tlačítek forward a back, tyhle bazmeky nejsem zvyklý používat a doufal jsem, že budou nefunkční
Naklápění mě netrápí, ale potěšilo by.
PS: Pro vysvětlenou - na svůj komp bych tu instalaci ještě překousl, ale často se pohybuju nějaký čas na různém HW a jako levák mám dost problémy s pravorukýma ergo-hlodavcema. Proto bych rád jednoduše tuhle na chvíli zaměnil, bez nutnosti zaplácávat systém nesmyslama.
Ještě mě napadá, jestli nebude problém s tím, že jde o bezdrát, i když něco mi napovídá, že by to mělo být jedno..
PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5
Mival jsem MX518, ted mam G5 Refresh, oboje pod Windows XP. Bez softu jely na 518ce vsechna tlacitka, tzn. i vcetne forward a back.
Na G5ce nejede bez softu naklapeni kolecka, jinak je zbytek jako u 518ky...
Stipendium peccati mors est
Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas
Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!
Na G7 šli bez softu pouze levé,pravé tlačítko+kolečko,vyklápění kolečka a přídavná tlačítka ne.S bezdrátem problém nebyl
Core 2 Duo E2160 (2970Mhz),Gigabyte 965P-DS3,4x1GB DDR 800 Patriot,Palit Radeon X1950 GT 512MB (500/1200-575/1430),WD Raptor 74GB+320GB a 500GB Barracuda,Pioneer DVR-212+Plextor PX130A ,Seasonic 430W,Gigabyte 3D Aurora 570,Audigy ZS,Genius Home Theatre 5.1,Logitech G7+Logitech G15,Samsung SyncMaster 940BF
Logitech V200 k notebooku. Bez ovladačů naklápění nefunguje a s ovladačema taky žádný zázrak. - trochu ot: Baterky vydrželi opravdu víc než rok. -
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
U MX900 a MX1000 bez driveru funguje forward a back. Ty tlacitka pred a za koleckem, co s drivery posouvaji celou stranku se bez driveru chovaji jako pootoceni kolecka o jednu pozici - tj. celkem k nicemu. Naklapeni u MX1000 nefunguje.
Me se na tohle prenaseni mezi pocitaci velmi osvedcila zminena MX 900, ktera funguje na jakemkoliv bluetooth, nejen na tom dodanem. Treba u notebooku s integrovanem bt je to parada. S primhourenyma ocima se ta mys da pouzivat i v leve ruce - znamy takhle pouziva MX 510. Ja jsem to vzdal uz davno a preucil se na pravou, ale tvuj zamer podporit vyrobce ktery mysli i na nas levaky vitam![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)