čau chlapi, jsem úplně mimoň, tak jsem to podělal jak jsem mohl, nemohl jsem spát a ráno jsem okolo 4 hodiny brouzdal po netu a stáhnul jsem bios do desky a to 1010-007 - poslední z asusu byl 1010.005 beta a ten jsem tam měl, stáhnul jsem ho z nějakého fóra nevím kde a ráno to naflashoval - okamžitě problém, nic nešlo os padal a průser byl, že jsem se nedostal ani do nouzáku, tak jsem se třískal do hlavy - to vše kvůli té kartě, tak jsem si říkal dojdu ke kámošovi hodim bios na disketu a nabotuju z toho jo kules, odešla mi i disketovka, tak co tak jsem pátral a nakonec se mi podařilo flashnout přes boot ale z mechaniky zpátky bios 1009, orig z cd , k desce a zatím--- mi to jede, teď jsem testnul asi 1 hodinu 3d mark 06, zatím stable, hrál jsem moorhuny winter edition a můj nejml. hrál lištičku a v poho přikládám výsledky ze 3d marku 06 mrkněte na to a dejte vědět, co si o tom myslíte, jo a abych byl konkrétní, podělalo se mi to včera po instalaci ford racing 2.Sice nechápu, ale je to tak Tak čau V