Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Myšky Logitech - nutno instalovat SW ?

Question Myšky Logitech - nutno instalovat SW ?

Ahoj,

mám velmi jednoduchou a primitivní otázku - v obchodě sem se bohužel odpověď nedozvěděl...

Mám v plánu nákup nějakého "lepšího" hlodavce, konkrétně Logitech MX610 Left-Hand Cordless Laser Mouse, ale u všech Logitech myšek mě vytáčí ten cca 60MB balík s driverem pro instalaci.
    Jelikož s myší plánuju obcházet asi 3 kompy a rozhodně nehodlám využívat nesmyslů jako indikaci nové pošty/ICQ, tak mě zajímá, jestli bude tato (nebo obecně laserová Logitech) myška fungovat v XP/Vista bez instalace

Rolovací kolečko s naklápěním mě ke spokojenosti úplně stačí..
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Re: Myšky Logitech - nutno instalovat SW ?

Dneska jsem dotahl zde v bazaru koupenou MX518 a bez driveru samozrejme funguje leve tlacitko a prave tlacitko + kolecko. Nefugovalo ale back a forward tlacitko,stejne jako document flip. Btw.taky jsem byl celkem prekvapen ze balik k mysce ma 60 MB ale stahl jsem ho a uz je to ok.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Citace Původně odeslal Aigor Zobrazit příspěvek
    Ahoj,

mám velmi jednoduchou a primitivní otázku - v obchodě sem se bohužel odpověď nedozvěděl...

Mám v plánu nákup nějakého "lepšího" hlodavce, konkrétně Logitech MX610 Left-Hand Cordless Laser Mouse, ale u všech Logitech myšek mě vytáčí ten cca 60MB balík s driverem pro instalaci.
    Jelikož s myší plánuju obcházet asi 3 kompy a rozhodně nehodlám využívat nesmyslů jako indikaci nové pošty/ICQ, tak mě zajímá, jestli bude tato (nebo obecně laserová Logitech) myška fungovat v XP/Vista bez instalace

Rolovací kolečko s naklápěním mě ke spokojenosti úplně stačí..
    Bez ovladačů s WinXP bude Logitech fungovat - funkční bude levé a pravé tlačítko + kolečko (nahoru+dolů) + tlačítka forward a back.

Toť moje myška Logitech bez ovladačů (v XP se hlásí jako standartní myš na PS/2).

Naklápění nemohu zjistit, takovou myšku nemám

Pánové díky, jen bych rád, kdyby mi ještě někdo potvrdil to naklápění.
    Překvapivě mě zklamala funkčnost tlačítek forward a back, tyhle bazmeky nejsem zvyklý používat a doufal jsem, že budou nefunkční

Naklápění mě netrápí, ale potěšilo by.

PS: Pro vysvětlenou - na svůj komp bych tu instalaci ještě překousl, ale často se pohybuju nějaký čas na různém HW a jako levák mám dost problémy s pravorukýma ergo-hlodavcema. Proto bych rád jednoduše tuhle na chvíli zaměnil, bez nutnosti zaplácávat systém nesmyslama.

Ještě mě napadá, jestli nebude problém s tím, že jde o bezdrát, i když něco mi napovídá, že by to mělo být jedno..
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Mival jsem MX518, ted mam G5 Refresh, oboje pod Windows XP. Bez softu jely na 518ce vsechna tlacitka, tzn. i vcetne forward a back.

Na G5ce nejede bez softu naklapeni kolecka, jinak je zbytek jako u 518ky...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Na G7 šli bez softu pouze levé,pravé tlačítko+kolečko,vyklápění kolečka a přídavná tlačítka ne.S bezdrátem problém nebyl
    Core 2 Duo E2160 (2970Mhz),Gigabyte 965P-DS3,4x1GB DDR 800 Patriot,Palit Radeon X1950 GT 512MB (500/1200-575/1430),WD Raptor 74GB+320GB a 500GB Barracuda,Pioneer DVR-212+Plextor PX130A ,Seasonic 430W,Gigabyte 3D Aurora 570,Audigy ZS,Genius Home Theatre 5.1,Logitech G7+Logitech G15,Samsung SyncMaster 940BF

Logitech V200 k notebooku. Bez ovladačů naklápění nefunguje a s ovladačema taky žádný zázrak. - trochu ot: Baterky vydrželi opravdu víc než rok. -
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

U MX900 a MX1000 bez driveru funguje forward a back. Ty tlacitka pred a za koleckem, co s drivery posouvaji celou stranku se bez driveru chovaji jako pootoceni kolecka o jednu pozici - tj. celkem k nicemu. Naklapeni u MX1000 nefunguje.

Me se na tohle prenaseni mezi pocitaci velmi osvedcila zminena MX 900, ktera funguje na jakemkoliv bluetooth, nejen na tom dodanem. Treba u notebooku s integrovanem bt je to parada. S primhourenyma ocima se ta mys da pouzivat i v leve ruce - znamy takhle pouziva MX 510. Ja jsem to vzdal uz davno a preucil se na pravou, ale tvuj zamer podporit vyrobce ktery mysli i na nas levaky vitam

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Genius SW 5.1 HF vs Logitech Z-640
    Založil Phoenix v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 17.11.2003, 17:55
  2. Logitech Z640 nebo Genius SW 5.1 HT drevo???
    Založil berraneck v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 11.09.2003, 14:06

Pravidla přispívání