Tak jeste jsem se nedostal k uprave registru a bratra napadlo pouzit tu prokletou kontrolu disku. Disk mi ted nejde ani inicializovat. Nejaky napady?
Jakmile bude ok jdu na tu editaci reg
Tak jeste jsem se nedostal k uprave registru a bratra napadlo pouzit tu prokletou kontrolu disku. Disk mi ted nejde ani inicializovat. Nejaky napady?
Jakmile bude ok jdu na tu editaci reg
Jooo, chkdsk mi naposled stal 200GB datOd ty doby mi tyhle mikrosofti veci nesmi na data ani sahnout
![]()
Loading signature [ FAILED ]
To jsem zkousel hned jako prvni. Pred hledanim to napise Partition doesnt have the endmark 0xAA55 a po prohledani to tvrdi Structure. Ok. a No partition found or selected for recovery
Domnival jsem se, ze neinicializovany = neni online
MBR - Master Boot Record je nultý (někod říká první) sektor disku, na kterém je prvních cca 200 bajtů vyhraženo pro zavaděč (ten umí přečíst tabulku rozdělení disku - Partition table a z té, která je aktivní načte první sektor a předá mu řízení), dalších cca 50 bajtů je partition tabulka a poslední dva bajty musí být 55 a AA hexa (binárně jsou to nastřídačku 0101... a 1010...
Pokud ty poslední dva bajty nejsou 55 a AA hexa, tak celá partition tabulka (ikdyž by byla správná) není platná.
Můžeš zkusit recovery console a v ní příkaz FIXMBR - ten by měl vyplnit první část (zavaděč) a podpis (55AA), bytů vyhražených pro partition se vyhne.
V konzole pro zotaveni se musim prihlasit k instalaci Win tj disk c:\ , kdyz pak chci pouzit prokaz fixmbr d:\ a nebo zmenit aktrualni adresar cd d:\ nic s nastane a jen se objevy dalsi radka pro zadani prikazui bez upozorneni, ze jsem zadal prikaz spatne nebo tak neco
Myslím, že ten příkaz máš špatně. Zde je povolená syntaxe:
http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Tak po zadani prikazu map se mi poskozeny disk nezobrazil ve vypisu, ale po navratu do win jsem opet zkusil inicializovat disk a presto ze jsem to predtim mnohokrat zkousel disk se inicializoval a GetDataBack uz pracuje na prlne obratky
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)