Citace Původně odeslal falcon Zobrazit příspěvek
Mam podobnou case (3R R101) a resim pro novou sestavu do ni podobny problem. Ten specialni kryt mi prijde dost omezujici, asi by se ho chtelo zbavit a pripadne tam dat nejakou jednoduchou mrizku misto nej. Pokud by ani to moc nepomohlo tak nejak dat dalsi 120tku do 3 hornich 5,25" pozic (koukal sem treba na Scythe Kamabay)...
O Scythe Kamabay jsem taky přemýšlel, ale nakonec jsem to zavrhnul. Dobře by asi vyřešila chlazení pamětí a procáku, ale bojím se, že by se o hodně zhoršilo chlazení dolní části desky a hlavně grafárny, protože by hlavní proud vzduchu šel mezi horními 5,25" pozicemi a procákem.

Citace Původně odeslal SajmoN Zobrazit příspěvek
asi by som najprv vyrezal tie "mriezky" na zadnom a prednom fane a vyhodil by som ten super hdd cooling bazmek na tom prednom fane
Díky! Představ si, že mě vůbec netrklo, že na větrácích jsou nějaké vrtané "mřížky" To je jasné, ty musí pryč. Vzhledem k tomu, že je to hliník, tak by měly jít opatrně vystřihnout bez demontáže celého kompu...

Co se týká toho ozdobného krytu, tak s tím si už dlouho lámu hlavu. Je jasné, že je na nic (jen na vzhled), ale mám strach, že když s ním něco vyvedu, tak vzhled celé case je pryč (je to lité hliníkové čelo vcelku). Proto mě právě původně napadlo to nasávání vzduchu dole z bočnice, o kterém jsem myslel, že by vyřešilo ta pitomá otevřená dvířka...