Zdravim, mam mensi problem, resp. kamarad, ale pripojuji to ja, tak pouziji prvni osobu. Mam desku MSI K8T Neo2-F(cipset VIA K8T800,socket 939) a disk Seagate 300GB Barakudu 10. V biose se tedle disk hlasi jako 137 GB. Ve woknech xp sp2 po nainstalovani sata ovladace se objevuje ve spravci disku jako 128GB s tim, ze je u nej zluty vykricnik a nejde inicializovat. Deska ma posledni bios. Zkusil jsem do instalacky woken integrovat sata ovladac a naistalovat je na ten disk. V prubehu instalace ho najde bez oddilu, kdyz se da vytvorit oddil a necha se to naformatovat, tak po nejaky minutce to skoci zase na volbu oddilu a je to zase bez nich(dokonce jsem pak to zkusil istalacku bez ovladacu a pouzil jsem ten cerny ctverecek a v instalaci stiskl F6, vysledek stejny). Jinak ten disk jsem mel v jinym kompu a tam se choval korektne, naformatoval jsem ho, proste pohodicka, ale jakmile se dal do tohodle, tak zase bez oddilu. Jeste jsem zkusil wokna xp live cd a ty pro zmenu nenabehla. Prijde mi, ze je to spis deskou. Nevite nekdo co s tim?