predem dik za info. Jinak me se relativne libi taky, ale zda se mi to az moc outdoor a velkem. Jinak fajn.
Stejnak je jeste budu muset videt na zivo, neznate v PHA nejeky kram kde maji velky vyber batohu na ntb?
predem dik za info. Jinak me se relativne libi taky, ale zda se mi to az moc outdoor a velkem. Jinak fajn.
Stejnak je jeste budu muset videt na zivo, neznate v PHA nejeky kram kde maji velky vyber batohu na ntb?
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Tak porovnani probehlo a rozdily jsou vicemene zadne. Ma akorat jine zipy + ma nejak trosku vic vyztuzena zada zevnitr, ale i Giga I je dostatecne pevna v zadech. Jinak vsehovsudy jsem zadny jiny rozdil nenasel, kdyz pominu tu externi tasku na ntb a tu krabicku na prislusenstvi.
Osobne ale na neco upozornim, aby ses zbytecne nenapalil. Necekej moc jine pouziti, nez na noseni ntb a hodne prislusenstvi(nejlepe placateho) k tomu. Ony me plany pouzivat ho i jako bagl na lehke vylety moc nevysel, pac ta stredni pricka toho batohu zamezuje jeho komplexnejsimu vyuziti a narvani tam objemnejsiho obsahu. Tedy ne, ze by to bylo nejake tragicke, nacpat tam toho jde stale dost, ale cestovni batoh to nebude. Pokud planujes i jine vyuziti, mrkni v prodejne radsi na ostatni Deuter mestske modely a hlavne na tu stredni pricku.
Naposledy upravil jedik; 12.06.2007 v 22:03.
no ja se spise osobne bojim toho ze je zbytecne velky, noZatim docela dost uvazuju o Topgal BAG 012, ale musim to vsechno videt na vlastni oci no.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
bag12 je koncepcne kopia crumplerov a je to uplne iny batoh ako giga ... inak v priebehu prazdnin budem testovat notasove batohybrasny uz som robil, tie ste mohli vidiet aj na zive
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)