Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: jak prenest nastaveni FTP v comanderu

Standardní jak prenest nastaveni FTP v comanderu

zajimalo by me jestli je mozne prenest veskere nastavene FTP ze stare verze total comander do nove. nevite jak na to? objevil jsem ve slozce programu soubor pp_ftp.in ale nevim co stim konkretne chci prenest nastaveni z verze Total Commander PowerPack 1.7 do verze Total Comander 7.0
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Standardní Re: jak prenest nastaveni FTP v comanderu

No PowerPack neznam, ale klasicky TotalCmd pouziva na konfiguraci FTP soubor C:\Windows\wcx_ftp.ini, tak tam bych se mrknul.
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Jak správně píše kolega, nastavení FTP je standardně uloženo v souboru WCX_FTP.INI. Jeho umístění záleží na instalaci, může to být v adresář Windows, v adresáři programu nebo v adresáři Document and Settings.
    Stačí ten soubor WCX_FTP.INI z jiné instalace TC někam nakopírovat a pak pomocí utility INIreloc ukázat Total Commanderovi, kde je uložen. INIreloc doporučuji spouštět přímo z adresáře TC (ale není to podmínka).
    INIreloc je utilita, s jejíž pomocí lze změnit cesty k INI souborům TC. Spouštět ji při vypnutém TC!
    Stažení INIreloc:
    http://ghisler.fileburst.com/addons/inireloc.zip
    Malým dětem a blbcům počítače do rukou nepatří. ®

tak jsem to udelal, nacetl dva ini soubory ulozil do registru zapl TC ale v kolonce FTP pripojeni prazdno
    oreginal se nachazel ve sloze Windows tak jsem prekopiroval do slozky TC a tam takzet utilitku, tu jsem spustil (ne z TC) a nacetl oba ini, ulozil a nic vsechno stejne (

tak jsem to udelal jeste jednou a nakonci je napsano ze jako cesta upravena ale na soubor wincmd.ini a jeste jednou wincmd.ini a do te slozky kde jsem mel zvlast ten wcx se pridal ten wincmd.ini jsem z toho blazen
    Naposledy upravil MeTaN; 13.06.2007 v 20:46. Důvod: ups
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Citace Původně odeslal MeTaN Zobrazit příspěvek
    nacetl dva ini soubory ulozil do registru
    Co to je za nesmysl? Jak jsi uložil dva ini soubory do registru? Do registru se žádné soubory TC neukládají. To ani nejde... Doufám, žes jen nešikovně popsal cos udělal.

Znovu a zkusím polopaticky:
    1. wincmd.ini - soubor s nastavením TC
    2. wcx_ftp.ini - soubor s nastavením FTP pro TC

Při vypnutém TC spustit INIreloc a v něm změnit cestu k souboru wincmd.ini. Spustit TC a otestovat, zda správně funguje (=zda načetl nastavení ze správného souboru).
    Bude-li vše OK, opět ukončit TC a spustit INIreloc a tentokrát nastavit cestu k souboru wcx_ftp.ini.
    Na tom snad ani není co pokazit...
    Můžeš se také prohrabat v registru:

Větev
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Ghisler\Total Commander
    FtpIniName např. c:\total\wcx_ftp.ini (cesta k souboru s nastavením FTP)
    IniFileName např. c:\total\wincmd.ini (cesta k souboru s nastavením TC)
    InstallDir např. c:\total (cesta k adresáři, kde je nainstalován TC)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ghisler\Total Commander
    stejné jako první větev.
    Malým dětem a blbcům počítače do rukou nepatří. ®

ano ano tak to delam, ale kdyz tohleto udelam tak tam kde jsem mel ulozeny vcx ftp.ini se vytvori wincmd.ini, nastaveni je porad stejne a ftp proste nejsou, na tom snad neni co zkazit, proste mi to fakt nejde
    kdyu upravim obe cesty tak nakonec je taulka kde je napsano ze cesty byly upraveny a oboje cesty vedou na soubor wincmd! ne na ten vcx ftp.. pak dam next a napise se ze byly ulozeny do registru.

tak uz to mam z toho starsiho TC byly informace ulozene v soboru pp_ftp.ini a ulozena ve slozce config. ja stale nacital ten novy prazdny proto to neslo. takze jsem ho zkopiroval prejmenoval na vcx ftp.ini a uz to tam mam dik za trpelivost
    Naposledy upravil MeTaN; 13.06.2007 v 22:13.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak na FTP? proftpd nejak nechapu. EDIT: Uz chapu! :)
    Založil KtK v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 04.01.2004, 17:53
  2. Jak prenest system na druhy disk?
    Založil Lopan v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 04.09.2003, 18:57
  3. Jak na zvuk 4.1 + TV karta na Epox8RDA+
    Založil aircontact v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 08.06.2003, 23:03
  4. Jak na ovladače??
    Založil Luky v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 10.05.2003, 09:25
  5. Jak je to tedy s tím časováním pamětí na epox 8K9AI ???
    Založil Chocen v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.02.2003, 21:00

Pravidla přispívání