Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
Chci se zeptat vsech (a hlavne kecinzera ) jestli a jak jste nekdo resil ten problem s hibernaci nebo S3 rezimem. Komp normalne usne, ale po 0.1-20 sek se zase probudi
Zkousel jsem menit u mysi a ostatnich zarizeni moznost probouzeni PC ze spanku, zkousel sem ruzne kombinace nastaveni USB atd, zkousel jsem vsechny USB zarizeni vytahovat, nic nepomaha.
Zkousel jsem i 64bit Vistu, nainstaloval jsem pouze drivery na grafiku, ale komp se opet po 1 sek z S3 probudil.
Nagooglil jsem ohledne toho nekolik hodin a fakt uz nevim - jestli to dela nejake konkretni zarizeni (sitovka?), jestli to je chyba Vist nebo jestli je problem v BIOSu desky. Pochopitelne s Windows XP vse fungovalo bezvadne.
Já jsem to vyřešil tak, že jsem vypnul probouzení všemi USB zařízeními a dále pokud jsem dal hibernaci, tak jsem vždycky musel vytýhnout síťový (LAN) kabel, jinak se notebook po chvilce probudil (z hibernace, u S3 to nedělalo).

Nějak mě to netrápilo, protože když jsem dával hibernaci, tak jsem se stejně s notebookem přesouval jinam a vytahoval všechny kabely.