Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Merak Mail Server

Standardní Re: Jak na mailserver?

Dobrý den všem.
    Uvažuju o instalaci Merak Mail Serveru a potřeboval bych pomoct s administrací. Nevíte někdo o českém návodu, případně nějaké diskuzi, která se tím zabývá?
    i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300

Citace Původně odeslal Alf Zobrazit příspěvek
    Dobrý den všem.
    Uvažuju o instalaci Merak Mail Serveru a potřeboval bych pomoct s administrací. Nevíte někdo o českém návodu, případně nějaké diskuzi, která se tím zabývá?
    zda se ti vhodne, cpat to do threadu o necem jinem? sice je pozitivni, ze jsi ocividne zkousel hledat a ze nechces zakladat dalsi thread, ale pokud se jedna vylozene o diskuzi kolem meraku, tak je v tomhle threadu offtopic ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    zda se ti vhodne, cpat to do threadu o necem jinem? sice je pozitivni, ze jsi ocividne zkousel hledat a ze nechces zakladat dalsi thread, ale pokud se jedna vylozene o diskuzi kolem meraku, tak je v tomhle threadu offtopic ...
    Vzhledem k tomu, že název thredu je "Jak na mailserver?" a na první stránce jsou jmenovány např. WinProxy, hmailserver, Kerio atd., nezdá se mi ten dodaz příliš OT. A skutečně jsem hledal (možná špatně) a nenašel (možná není co) a proto jsem to dal sem, abych nezakládal zbytečně nový thread.
    i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300

Vzhledem k tomu, že název thredu je "Jak na mailserver?" a na první stránce jsou jmenovány např. WinProxy, hmailserver, Kerio atd., nezdá se mi ten dodaz příliš OT. A skutečně jsem hledal (možná špatně) a nenašel (možná není co) a proto jsem to dal sem, abych nezakládal zbytečně nový thread.
    mno a ja ti prave rikam, ze kdyz chces resit jen meraka, ze si vlastni thread zaslouzi. neber to jako utok. spis navrh na split ...

ono zas hledat diskuzi o meraku v threadu kde uz se resila hromada jinejch veci ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Tak jsem čekal jak se to tady rozjede a každý bude chtít poradit a ono nic... Myslel jsem, že Merak používá dost lidí, aby se našel někdo, kdo poradí. Stejně ale díky adminům (modům) za vytvoření samostatného threadu. Možná se to časem chytí.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Osobne tehle srv neznam vubec a pokud vim, tak aktualne se pouziva temer vyhradne postfix (+ samo nejaky wokeni veci). Takze tu asi tezko muzes ocekavat nejakou bourlivou diskusi.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Tak jsem čekal jak se to tady rozjede a každý bude chtít poradit a ono nic... Myslel jsem, že Merak používá dost lidí, aby se našel někdo, kdo poradí. Stejně ale díky adminům (modům) za vytvoření samostatného threadu. Možná se to časem chytí.
    Proc bych pouzival Merak nebo Kerio a podobny hnus, kdyz provozovat na Windows to rozhodne nebudu a svinit linux tim taky nebudu ...

Kdyz spojis treba postfix + ldap + dovecot + nejaky groupware mas uplne to same a zadarmo a s milion navodama ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Pravda; btw Merak pouziva napriklad tcpip.cz, tak zkus nekde sehnat dalsi lidi, treba budou vedet
    Loading signature [ FAILED ]

Standardní Re: Merak Mail Server

Diskusní fórum pro Merak Mail Server
    http://linuxforum.icewarp.com/

Standardní Re: Merak Mail Server

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Diskusní fórum pro Merak Mail Server
    http://linuxforum.icewarp.com/
    Díky, ale moje angličtina bohužel není na takové úrovni, abych se mohl zapojit do diskuze.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. mail server od ST a distribucia mailov
    Založil HanSon v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 03.09.2006, 11:33
  2. Mail server na windows ? a Monitoring site na windows ?
    Založil Dade_Marfi v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 16.06.2005, 15:38
  3. Program jako mail server pro 3PC
    Založil Slimák v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 13.06.2004, 17:18
  4. Mail server bez verejnej IP
    Založil lcdc v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.06.2004, 18:08
  5. Telnet