Krom toho kdyz ji vypnu, trva tak 10 vterin nez jde zase zapnout... To je normalni?
Krom toho kdyz ji vypnu, trva tak 10 vterin nez jde zase zapnout... To je normalni?
Predpokladam ze reset BIOSU jsi zkousel? Zkus jeste jiny zdroj viz rady vyse. Jinak reklamace. nekdo na DFI neda dopustit ja s nima nemam moc dobre zkusenosti. Rady odchazely z niceho nic.
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
reset nic neudelal... vezmu to rano do Alzasoftu na reklamaci, at to alespon otestujou... Kdyz to nenabehne ani tam, budu mit jistotu. Akorat nevim, jakou dalsi desku shanet, pokud to fakt bude spatny.
Ty teploty pri kterych uz se pecou rizky se mi taky moc nelibi.
Tak ve finale jsem zapojil ten stupidni speaker a identifikovalo se to jako problem s grafikou - teda alespon podle manualu. Jenze pak nechapu, proc mi tam zustane svitit dioda "vga detected", kdyz mi ani nenaskoci monitor.
edit: Nikde jsem se taky nedocet, ze by DFI mely poblemy s Radeonama (x1600pro konkretne). Zkusil jsem grafarnu v pracovnim kompu a slape.
A x1300 neslape taky. Tak fakt nevim. To s nf4 nejde pouzit ATI nebo co?? Nebo mam proste zase jen smulu?
X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
------------------------------------------------------------------------------
IBM T40
Asi jo. Nerozbehnu to ani s PCI grafikou. Mimochodem kdyz odpojim takovej ten malej napajeci konektor, prestane to "sycet", ale taky to nenabehne. K cemu tohle druhy napajeni vlastne je?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)