Este dodavam:
Podla dokumentacie k tomuto CPU stiahnutej od Intelu je 76°C hranicna teplota. Mimochodom, vyskusal som postup, ktory bol popisany vyssie ( v threade o znizovani prac.freq. CPU v zavislosti na zvysujucej sa teplote) - Burn in wizard v Sandre, 10×, high priority, teplota po skonceni bola zhruba ako pri tom prevode videa tj. 71°C (vlastne teraz to byvaju mensie hodnoty o cca 3-4°C - namontoval som pridavny chladic do PCI pozicie - okrem ineho aj pre lepsie chladenie harddiskov), Arithmetic aj Multimedia benchmark vysiel este o par percent lepsi ako pred testom (viac MIPS atd. nepamatam sa teraz kolko) takze neviem pri akej teplote by sa mala ta frekvencia CPU znizovat ale nenaznacuje tento test ze ta teplota neukazuje spravne? Nejde mi do hlavy ten velky tepelny rozdiel idle - load, v krajnom pripade az 25°C!!! Asi by to chcelo nejake cidlo na chladic. Dalsia nelogicka vec je ze otacky ventilatora na CPU sa dvihaju v zavislosti na teplote Chassis, nie CPU hoci nefunguje to zle
4ALL
Ludia, to nikto nemate Celer 1.7 alebo 1.8 hoci aj nie v kombinacii s touto MB aby ste napisali ako vam to kuri?
2RAINBOW
Montovali mi to v predajni a spominali nieco ako ze je to tam nejako napevno prilepene a treba to davat dolu za tepla, asi to budem musiet rozobrat a vyskusat.