Citace Původně odeslal Halen tech
Ok, takze ciste teoreticky, kdybych v BIOSu nastavil pouze CRT, tak by to melo byt OK ?
Jestli myslíš jako zrušit volbu TV on v RadEditu a nechat pouze CRT on, pak by se teoreticky neměl inicializovat vůbec TV výstup ani při propojení kabelem.Taky v TV initialization standard je volba NONE, takže pokud nechceš používat TV out (ale proč?), měl by se těmito volbami dát zablokovat.V praxi jsem to ale nezkoušel, já ho chci.
A jestli myslíš, že by se takhle zablokoval jen pro boot a potom si ho zase ve Win v ovladačích zapneš, tak to asi narazí - řek bych, že vůbec nerozchodíš TV out ani záložku TV.
Jedinou možnost, jak při bootu vidět obraz jen na monitoru a až potom i na TV je připojit TV až po bootu - u mne to sice nejde (musím bootovat se zapnutou zapojenou TV), ale když jsem řešil problém s nefunkčním TV outem, jeden z přispěvatelů se zmiňoval o tom, že pro první nastavení vlastností TV outu musel nabootovat s TV připojenou, ale potom už mohl TV připojovat a zapínat kdykoliv a fungovalo to, tak pokud jsi náhodou podobnej šťastlivec a je to fakt možný......