Jestli myslíš jako zrušit volbu TV on v RadEditu a nechat pouze CRT on, pak by se teoreticky neměl inicializovat vůbec TV výstup ani při propojení kabelem.Taky v TV initialization standard je volba NONE, takže pokud nechceš používat TV out (ale proč?), měl by se těmito volbami dát zablokovat.V praxi jsem to ale nezkoušel, já ho chci.Původně odeslal Halen tech
A jestli myslíš, že by se takhle zablokoval jen pro boot a potom si ho zase ve Win v ovladačích zapneš, tak to asi narazí - řek bych, že vůbec nerozchodíš TV out ani záložku TV.
Jedinou možnost, jak při bootu vidět obraz jen na monitoru a až potom i na TV je připojit TV až po bootu - u mne to sice nejde (musím bootovat se zapnutou zapojenou TV), ale když jsem řešil problém s nefunkčním TV outem, jeden z přispěvatelů se zmiňoval o tom, že pro první nastavení vlastností TV outu musel nabootovat s TV připojenou, ale potom už mohl TV připojovat a zapínat kdykoliv a fungovalo to, tak pokud jsi náhodou podobnej šťastlivec a je to fakt možný......