Zdravim. Mám takovej hnusnej problém. Mám teď 2 6800GT v SLI, ale je tu zádrhel.
Monitor připojuji k tý co je v primary slotu, po postu vidim bios, vše, najedu do win, nainstaluju driver, restartuju to a až doteď je vše ok. Pak si po restartu vlezu do control panellu, aktivuju SLI a je to pořád ok, SLI funguje. Problém nastává po prvním restartu po této chvíli. Z neznámého důvodu se mi totiž při bootu do win prohodí na kterym výstupu se bude zobrazovat obraz, je to celkem problém, protože prostě vidim bios, ale když naběhnou win, musim monitor připojit na primární výstup sekundární karty aby tam byl obraz, což je padlý na hlavu. Víc monitorů nemám a přepojovat to rozhodně jak vůl nehodlám. Už se v tom hrabu celej den, nenapadá někoho něco? Proč když zapnu SLI tak po restartu se přehodí obraz na druhou kartu?
Jen tak bokem, Nvidia driver o tom ani neví, systém si myslí, že zobrazuje na primární kartě pořád, sekundární mi ani nedovolí aktivovat niak. Monitor je IBM P200. Jo a když chci v tomto stádiu vypnout SLI v driverech - následuje zátuh komplet celého systému.