mno mne sa nezda vacsina toho, co tu pises (v tomto konkretnom drede - inaq vacsinou su pre mna Tvoje prispevky velmi cenne rady a informacie), napr. ani s tymto nemozem suhlasit... TERAZ SOM SI NIENI CELKOM ISTY, CI SI TO MYSLEL NA KARTU AKO CELOK, ALEBO NA LEN NA JEJ CHLADENIE ALE AJ TAK...
mno a tymto si to teda zaklincoval... Chlape, cenovu politiku nerobia 2 chlapici pri pive... ked dali v USA cenu aku dali, zrejme vedia preco. (To same plati aj o inych trhoch, teda aj o tom nasom...). Tvorba ceny je velka magia... Kazdopadne v najhorsom pripade ATI ma na trhu v USA kde zlavnovat...
A INAQ... TOTO JE DRED O R650... dred o R600 je trosku inde, takze uz koncim... o R650 toho vela neviem... R600 som uz videl slapat v kompe (bohuzial nie mojom) a aj ked ma nejak moc neoslnila (cakal som, ze to bude podobny valec na konkurenciu ako bola v dobe svojho vydania r8500, alebo r9800), myslim, ze karte, proti ktorej na trhu stoji je minimalne vyrovnanym superom. Preto mi neda nereagovat na podobne posty ako horeuvedeny...