Myslim, ze jsi nepochopil jednu naprosto zakladni vec. Kdyz vydam svoji novou radu videokaret o pul roku pozdeji nez konkurence, pricemz v ni rovnou od zacatku chybi TOP model, k okamzite koupi je 1 karta ze 3 a ta ma jeste v prubehu 3 tydnu nekolik updatu driveru, pricemz na zacatku je ve vetsine testu pomalejsi nez konkurencni model, tak je neco setsakra spatne. Presne tohle se tim snazim rict, drivery jsou jen jedna vec.
A moc te prosim, nechtej po mne, abych ti hledal ty testy, cetli jsme je vsichni a stejne tak presne vsichni vime, ze mi ted napises, ze od te doby vyslo 28 verzi ruznych Catalystu, ktere ted z 2900XTcka delaji kartu rychlejsi nez je 8800GTS.
Co se nVidie tyce, zrejme to tu budu muset napsat, protoze mam dojem, ze jakmile nevychvaluju ATi, delas ze me automaticky nvidiota (Masstera). Firmu nVidia nemam rad - kvuli nekolika duvodum, vice ci mene objektivnim, ale proste jim nefandim. Presto se domnivam, ze v soucasnosti mi jejich vyrobky nabizi vic a presne proto si jeden koupim. Neznamena to ale, ze zacnu jako male dite rovnou vychvalovat to, co mam doma a pomlouvat konkurenci, z toho jsem uz davno vyrostl. Takze to tak prosim ber, snazim se "nezaujate kritizovat".
PS opravdu jsem zil v domneni, ze AMD odsunulo vydani novych grafik z pocatku brezna (nebo kdy to melo puvodne byt) az na kveten kvuli vyladeni driveru, psali to tak na nekolika strankach, takze jsem to bral jako hotovku. Co rekne AMD OFICIALNE, jeste nemusi byt pravda, takze pokud o tom vis neco vic, prosim podel se, docela me to zajima.![]()