Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
Co tě nepřesvědčilo? Že si ATi dovolila recenzentům poslat drivery bez WHQL? nVidia vydává naprostou většinu driverů jako neoficiální a nikoho to nebere...
Co takhle to, ze behem doby, kdy meli recenzenti tuhle kartu na testovani jim poslali 3 ruzne verze? To ti prijde normalni?
Ne, nVidia mě s drivery opravdu nepřesvědčila. GTS je více než půl roku venku a za tu dobu nVidia nebyla schopná vydat drivery, které by ji dostaly nad půl roku zpožděnou HD2900XT, přestože je papírově výkonnější?! Nebo ne? Kdo má tedy ty špatné drivery?
A co je tohle? Kdyz nemas co rict, tak radsi mlc, protoze takovouhle kravinu jsem jeste necetl. Vydavat drivery, ktere maji konkurovat za 6 mesicu vychazejici karte, to je opravdu orisek.

takže kdo si v Čechách koupí HD2900XT je fanATik, protože je ta karta v Americe dražší než GTS? Jednoduše geniální!
Z pohledu uzivatelu tady na foru se musime divat na ceny tady, z pohledu firmy je ale nas trh zanedbatelny a jak vidis, tak situace na jednom z nejvetsich trhu na svete je ponekud odlisna, takze ta informace je relevantni.
Paměť je mrcha. A já si bohužel pamatuju, kdo se tady před pár lety zastával chladiče GF6800U... o to paradoxnější je, jak dnes tatáž osoba kritizuje chladič HD2900XT... a ještě viní ostatní z nedostatku objektivity
Nezijeme pred par lety, ta karta vysla ted a dnesni standard je ticha karta, coz 2900XT rozhodne neni. Nic jineho do toho neplet.
Ty tvrdíš, že ATi měla na vývoj driverů půl roku - já tvrdím, že nVidia na vývoj driverů neměla ani o den míň. Výsledky stejně drahých karet jsou stejné. Podle čeho tedy posuzuješ, že ATi má horší drivery?
Je to par mesicu co nekdo od AMD pri vysvetlovani dalsiho odlozeni R600 rekl, ze kdyby chteli, tak 2900XT muzou vydat klidne hned. Ja se ptam s jakym driverem?