Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
Co tě nepřesvědčilo? Že si ATi dovolila recenzentům poslat drivery bez WHQL? nVidia vydává naprostou většinu driverů jako neoficiální a nikoho to nebere...

Jinak co konkrétně je na driverech špatného? Výkon? S oficiálními 8.37.4.3, které jsou na webu, je XT minimálně tak rychlá, jako stejně drahá GTS. Nemají si tedy co vyčítat. Co se na to podívat z opačné strany - vždyť GTS má filtrovaný Int8 texture-fillrate oproti HD2900XT více než dvojnásobný. Dvojásobně vysoký fillrate a stejný výkon... to je faux pas!!! Ne, nVidia mě s drivery opravdu nepřesvědčila. GTS je více než půl roku venku a za tu dobu nVidia nebyla schopná vydat drivery, které by ji dostaly nad půl roku zpožděnou HD2900XT, přestože je papírově výkonnější?! Nebo ne? Kdo má tedy ty špatné drivery?
Tomuhle se rika cira demagogie, ale me tim neukecas. Nepresvedcilo me presne to, co jsem tam psal - ATi na ty drivery mela o pul roku vic nez nVidia, navic jasne tvrdili, ze uvedeni karty zpozduji prave kvuli tomu, aby mohli vyladit drivery. To, co predvadi ted je vsechno mozne ale vyladene drivery rozhodne ne.
K nVidii se vyjadrovat nebudu, uz jsem na ni a jeji podporu zakazniku nazor psal a nehodlam se v tomhle vedru zase rozcilovat, mohl bych dostat infarkt.