Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Problém s klávesnicí ve WindowsXP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Problém s klávesnicí ve WindowsXP

Citace Původně odeslal zikurat Zobrazit příspěvek
    virus BadTrans, projet antivirem, anti-spywarem
    Nevím jestli je to konkrétně tímto virem, ale i program na zachytávání kláves tuším Family KeyLogger toto také dělá.
    Rozhodně zkus ten ativirus a antispyware. Jako antivir klidně http://www.nod32.cz nebo http://www.avg.cz (u obou je demo tuším na 30 dní) a jako antispyware SpyBot - http://security.kolla.de

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    266

Díky, byl to opravdu virus/spyware. Vyřešil jsem to softwarem Super Ad Blocker.
    AMD Barton Mobile 2600+@2,47GHz (215*11,5) 1,75V, EPoX 8RDA3+, 512 MB Kingston (Synchro Dual channel 2*256 2,5-3-3-11), ATI Radeon 9800 Pro Vmod, Biosmod @ 461/400, Sound Blaster Audigy, Leadtek WinFast TV2000, 80GB HDD, DVD Asus, CDRW HP, ModATX 300W+200W, AOC 7A+, CPU+GPU+NothBridge Watercooled, Powered by EHEIM.

Zdravím. Prosím vás nastala mi taková Chyba. Koupil sem si novou klavesnici a nechce mi psát dvě stejné písmena po sobě. Zkoišel sem připojení v PC, vyčistit PC, a vše je vpořádku, nevím jestli to je v klavesnici nebo v čem. Takhle musím psát když chci najet na webovou stránku w.w.w takhle bych to musel napsat. prosím o Radu

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal Žolík Zobrazit příspěvek
    Zdravím. Prosím vás nastala mi taková Chyba. Koupil sem si novou klavesnici a nechce mi psát dvě stejné písmena po sobě. Zkoišel sem připojení v PC, vyčistit PC, a vše je vpořádku, nevím jestli to je v klavesnici nebo v čem. Takhle musím psát když chci najet na webovou stránku w.w.w takhle bych to musel napsat. prosím o Radu
    Napadlo mě třeba:

Ovládací panely - Možnosti usnadnění - Klávesnice - Filtrování kláves? Tam je funkce, která by ti tohle mohla případně dělat.

Ale dělala by to asi se všemi klávesnicemi. Když připojíš tu starou klávesnici, tak jede vše OK?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 27.08.2006, 13:58
  2. Problem s heslama ve winraru
    Založil karel v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 08.05.2006, 20:33
  3. další HTTP problém - pomocné okénko ve formuláři
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 22.12.2005, 09:16
  4. problem s prehravanim videa ve fullscreenu