Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
Až předložíš jednoznačné argumenty a ne přirovnání, která si každý může vyložit jak chce, tak se můžeme rozumně bavit. Nebudu reagovat na něco, co si následně někdo může "překroutit" podle svých potřeb...

Caleb: Proč srovnávat s GTX, když cenově je lehce pod GTS? Vyšší spotřebu má (je pro člověka, který dá za grafickou kartu 10 tisíc dát problém o deset korun víc za elektriku?), ale taky má v průměru vyšší výkon (očekávám, že někdo vytáhne grafy z recenze s o 5 verzí staršími drivery, kde dopadá o 2% hůř než GTS, ale pomalu si tu na to už zvykám). Vůči GTS je velmi dobře konkurenceschopná - kdo nevěří, ať se zeptá na aktuální prodeje obchodníků z velkoobchodů - v ČR se prodávají po stovnách a další objednávky bývají z větší části zamluveny ještě než jsou vyřízené.

Myslim ze to prirovnani je naprosto jasne jak se veci maji. K tomu dal nemam co rict.

Tady mi to nejak nesedi. Rad bych vedel kde jsi k tem cislum prisel a kdo ti je nakukal. Dal jsem si tu praci a obetoval 4 hodiny casu pokecem s lidmi ze skladu, z maloobchodu a velkoobchodu a veci se maji ponekud jinak. Sam chces po nekom "argumenty" tak prosim rekni mi kde jsi k tem cislum prisel ,protoze vubec nesedi a uz vubec nahodit cislo bez toho abys nahodil i cislo druhe konkurencni je bezvyznamne placnuti do vody.

Porovnani cen v nasich Bananistanech je irelevantni v celkovem svetovem meritku prodejnosti. Posuzoval bych to spise podle tohohle:

GTS - 350USD
XT - 420 USD
GTX - 550USD

Prirovnat majitele GTX/GTS okamzite do skupiny nVidiotu je uplne mimo. Jsem tedy nvidiot ikdyz jsem mel naposled nV grafiku GF4Ti4200 pred buh vi kolika lety a od te doby pouze ATI ? Tohle skatulkovani je mirne blbe. nVidiot a fanATIk se pozna prave diky nesmyslnemu protezovani jedne ze znacek a to zvlast demagogickymi a nepravdivymi vyroky . Na druhou stranu Fanda je clovek co aspon pouzije argument a dokaze uznat i druhou stranu mince a presto ze jeho firma klopytne stejne si to koupi. Ja se nepocitam do zadne z tehle skupin. Jsem pouze zakaznik co si vybere co mu nejvice vyhovuje.